6 Aylık Sürekli Emiyor

155 görüntüleme
A

Aslı

9 Mart 2026 17:18
Sürekli emmek istiyor hep huzursuz doktorumuz kilo alımı gayet iyi persentil üst sınıra yakın dedi mama başlamadık ama neden aç olmayan bebek bu kadar emer mi? Dişleri de çıkıyor sanırım
R

Rabia K. ..

9 Mart 2026 17:47
Ay benim bebeğimde şuan aynı sürekli memede 5 aylık oldu uyku düzeni de bitti kontrolü bekliyoruz mama alacaktım doktora danışayım diye
A

Aslı

9 Mart 2026 17:48
Rabia K.
Ay benim bebeğimde şuan aynı sürekli memede 5 aylık oldu uyku düzeni de bitti kontrolü bekliyoruz mama alacaktım doktora danışayım diye
Ben aldım ne olur ne olmaz ama vermedim kilo alımı iyi diyince tam bir meme bağımlısı çocuğum var
R

Rabia K. ..

9 Mart 2026 17:53
Aslı
Ben aldım ne olur ne olmaz ama vermedim kilo alımı iyi diyince tam bir meme bağımlısı çocuğum var
Meme reddinden sonra iyi mi oldu bilemedim ama yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum bende aynıyım
Ş

Şeyma

9 Mart 2026 18:24
Aç olduğu için değil sancısını dindirmek için sürekli emiyor mamaya ihtiyacınız yok
A

Aslı D. ..

9 Mart 2026 21:42
Benim de ayni durum kilo alimi iyi ama hâlâ iki saatte bir emmek istiyor 4.5 aylik
A

Aslı

9 Mart 2026 22:15
Aslı Deniz
Benim de ayni durum kilo alimi iyi ama hâlâ iki saatte bir emmek istiyor 4.5 aylik
Benimde aynı gece saat başı ayaktayız 🥹
A

Aslı D. ..

9 Mart 2026 22:17
Mama mi versem diye düşünüyorum en azindan bir öğün ama cok kararsizim meme reddi olur diye korkuyorum malum olaylar mamalara da guvenemiyorum
A

Aslı

9 Mart 2026 22:19
Aslı Deniz
Mama mi versem diye düşünüyorum en azindan bir öğün ama cok kararsizim meme reddi olur diye korkuyorum malum olaylar mamalara da guvenemiyorum
Kilo alımı iyiyse çocuğa fazla yüklememek lazım. Dişten olabilir inanın 3 aylıktan beri bu şekilde sürekli ağzı salyalı bi türlü diş çıkarmadı o yüzden sürekli emmek istiyor. Sizin bebeğinizinde kilo alımı iyiyse vermeyin bence emzik tutuyor mu
A

Aslı D. ..

9 Mart 2026 22:22
Aynı durumdayız ağzı salyali eller hep ağızda. Emzik tutuyordu ama bu aydan sonra cok kisa tutmaya basladi bir kaç dakika sonra atiyor geri itiyor diliyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir