6 Aylık Sürekli Çığlık Çığlığa Ağlıyor

71 görüntüleme
L

Leyla E. A.

8 Ocak 2026 08:24
Gece uykumuz sıfırlandı öncesinde 3/4 saat ilk gece uykusunu uyurdu sonrasında 2 saatte bir sabaha kadar kalkar emerdi ama iki haftadır ilk gece uykusu da dahil iyarım saatte bire düştü perişan haldeyim gündüz de sürekli ağlıyor gece uykusundan kalkınca da çığlık çığlığa ağlıyor emmeden geri uykuya donmuyor sallıyorum olmuyor emme dediğim bir iki fırt çekip bırakıyor meme hep ağInda dursun istiyor nasıl yapacağım var mı bi çözüm yolu uykusuzluktan bayılmak üzereyim ve aşırı gazlandı hiç bi şey anlamıyorum bu ayda bu kadar gaz olması anormal değil mi sütüm de yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum çişli bez sayısı diyorlar günde en fazla 2/3 tane dolu dolu bez alıyorum memeyi gündüz emmiypr biberonu Dabi ölçek yedirene kadar canım çıkıyor kilosuna da gşdip baktıramıyorum araba bozuldu asm uzak 😭
Fatime K. .

Fatime K. ..

8 Ocak 2026 08:29
Merhabalar benimde bebeğim öyleydi .Sonra alt dişleri çıktı . Bebeğiniz diş ağrısı çekiyor olabilir.
L

Leyla E. A.

8 Ocak 2026 08:32
Ya doğduğundanveri sürekli ağlayan bi bebek ve ben gerçekten linçlenmek istemiyorum hiç bi keyif alamıyorum bebeğimden sürekli ama sürekli ağlıyor ama bu iki haftadır ağlamanın zirvesine ulaştık umarım diş sancısıdır …
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 08:33
Aynı durumdayız, daha dün ben de başlık açtım, düzenimiz aynı sizin gibiydi, son 1 haftadır sürekli ağlama, uyumama, artık biz de napacağımızı şaşırdık. Dişten dolayı böyleler. Ne zaman çıkacak hiç bilmiyorum. Çok zor, bi çözüm bulamadığım için size bir öneri sunamıyorum ama sizi çok iyi anlıyorum.
L

Leyla E. A.

8 Ocak 2026 09:07
Kıyamam ya dediğimgibi doğduğundan beri ağlıyor her şeyden çok çabuk sıkılıyoroyun oynasak5/10 dk en fazla sürekli kucakta kalmak istiyor çok yoruldum 🥲bi de bu iki hafta eklendi çok çok zorlanıyorum bi de çevre baskısı var zayıf kaldı kucağa alıştırdın yastık koymadın başının altına boynu kısa senin yüzünde erken oturtutun süreklikucaktaydo poposu senin yüzlünden büyğk yıldım artık
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 10:48
@Leyla Elmas Aydar sanki benim oğlumu tarif ediyorsunuz. Hiçbir oyuncak oyun etkinlik 5 dakika bile sürmez, kucakta hep gezmek ister. Bu yüzden temizlik, ev işi, yemek hak getire. Zar zor yapıyorum. Kişisel bakım kısmına girmiyorum bile . Tüm bu sürecin içine uykusuzluk, huzursuzluk da eklenince tükenmiş hissetmemiz çok normal.
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 10:50
@Leyla Elmas Aydar yani o çevreye de lafım kolaysa onlar yapsınlar. Hiç öyle düşünmeyin eminim elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz. Sadece gerçekten çok zor.
L

Leyla E. A.

8 Ocak 2026 12:13
Bu kadar zorbi bebek görmedimdşyroum bana inanmıyorlar emmiyor onun stresi ayrı mahvediyor yemek yiyebilsemşükrediuoruö eşim yokken kişisel bakım zaten nanay 🤦‍♀️elimden geleni yapmıyorum ama yanlış mı yapıyorum ben mi bebek büyütemiyorum diye kendi mi yiyorum evde sürekliv ben ve bebeğim var kimseyi pek görmüyoruz haliyle o da sıkılıyor ve çok ağlıyor desteksiz çocuk büyütmek gerçekten çok zor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir