6 Aylık Saban 7 Den Beri Emmedi
209 görüntüleme
L
Leyla E. A.
13 Ocak 2026 18:35
Sabah 7 den beri az önce uykuya geçerken iki üç dk emdi sabah çeyrek muzu bi kaşık labne ile birleştirdim öğleden sonra da kaşık maması yaptım bi ölçek akşam da iki üç bebek kaşığı çorba ve iki bebek kaşığı ypgurt yedi tüm gün sadece bunları yedi meme için başını indirdiğim an ağlıyor meme reddi gibi ama biberon da tutmuyor mama içmiyor arkadaslar ne yapmam lazım gerçekten çok yoruldum emsin diye yalvarıyorum resmen olmuyor kilo alımı da durdu …
D
Deniz
13 Ocak 2026 19:06
Bebeğine al beraber duşa gir ılık suyun altında emzir orda ten ten temasta yapmış olursun
N
Nagihan
13 Ocak 2026 19:06
Ben böyle durumlarda önce uyutuyorum tam dalmaya yakın emziğini ağzından alıp emzirmeye başlıyorum o zaman tutup emiyor. Bu gece uykuya geçerken öyle yaptık maalesef tutmak istemedi çok direndi böyle yaptım rahat rahat emzirdim.
F
Filiz Y.
13 Ocak 2026 19:07
Uyurken emzirmeyi deneyin diş sancısı çekiyor olabilir bir süre sonra gerileyecektir benim oğlumda yapmıştı uyurken emzirmek etkili bir yöntem bu gibi durumlarda sütünüz de azalmamış olur
B
Büşra T. K.
13 Ocak 2026 19:09
Merhabalar. Eğer bugüne özgü bi şeyse kendinize dert etmemenizi öneririm her gün aynı olmuyorlar uykuları, iştahları gün gün değişebiliyor. Ama birkaç gündür olan bir durumsa ben de benzer bir süreç yaşadım emzirebilmek için farklı pozisyonlar denedim, yürürken yatarken vs emzirmeyi denemiştim bir de ek gıda ile doymak için henüz çok küçük umuyorum ki emmesi kolaylaşırsa önceliği emzirmeye verin. beslemeden önce emsin ondan sonra ek gıdayı verin zaten henüz tadım sürecinde olmalı. Sağlıkla büyütün inşallah🌸

Merve K.
13 Ocak 2026 19:10
Ben 6 aylıkken günde maksimum bir yemek kaşığı tadım olcak şekilde ilerliyordum belki ek gıda doyurucu geldiği için meme reddi yaşıyor olabilir henüz tadım dönemi olarak geçiyor 9 aya kadar az az tadarak devam edebilir anne sütünden uzaklaşmaması adına