6 Aylık Sabah Erken Uyanma
153 görüntüleme
R
Rümeysa
15 Temmuz 2026 20:31
Bebeğim sabah 5 -5buçukta uyanıyor erkende yataa geçte yatsa hep aynı saatte kalkıyor gündüz uykularıda 3,5 saat toplam uykusu ne yapmam gerekiyor
İ
İnci K.
15 Temmuz 2026 20:38
Benim oğlum 7 aylik oda 5yada 6 gibi uyanıyor ve gündüz uykuları da her iki saatte bir maksimum yarım saat uyuyor ne yaptıysam olmadı memede uyutmayi denedim uyku öncesi duş geç saatte yatırdım o zamn uyku düzeni bozulduğu için gece daha huysuzdu kucağımda uyuttum hiçbiri fayda etmedi gece çok fazla hareket edip sürekli uykusu bölünüyor etrafını dönmeyeceği şekilde yatırdım ama olmadı doktorum bazı bebekler böyledir uyumazlar dedi 1 yaşından sonra yavaş yavaş düzene girer uykusu dedi bekliyorum 路♀️

Hatice E.
Premium Üye
15 Temmuz 2026 20:46
Merhaba, uyandığında yatağından alıyor musunuz? Benim bebeğim 5 aylık bazı sabahlar 5 gibi uyanıyor uykusunu almış şekilde kendi kendine mırıldanıyor, gülüyor hiç bir şekilde müdahale etmiyorum gözlerim kapalı yatmaya devam ediyorum aynı şekilde eşimde (oda karanlık sadece kırmızı ışık var) sonrasında yarım saat 45 dk sonra uykuya dalıyor yine. Eğer ağlarsa yine aynı şekilde hiç konuşmadan sadece sırtına yada poposuna pat pat yapıp sakinleştiriyorum her bebekte elbette işlemez ama uzmanlarfa bu gibi durumlarda öncelik bebeğin tekrar uykuya geçmesi için iletişim kurmayıp, müdahale etmemesi yönünde
M
Melda E.
15 Temmuz 2026 21:57
Bebeğim 9,5 aylık yaklaşık 7 aylık olduğundan beri sabahları 5.30-6.00 aralığında uyanıyor. Uyku saatlerine, aralıklarına, oda karartmasına, rutinlere çok dikkat ediyorum ama hep erken uyanıyor. Biyolojik saati bu demek diyorum.

Deniz T.
Premium Üye
15 Temmuz 2026 22:55
Bebeğim 9,5 aylık yaklaşık 7 aylık olduğundan beri sabahları 5.30-6.00 aralığında uyanıyor. Uyku saatlerine, aralıklarına, oda karartmasına, rutinlere çok dikkat ediyorum ama hep erken uyanıyor. Biyolojik saati bu demek diyorum.
M
Melda E.
15 Temmuz 2026 23:23
Sanirim bu donemin bebekleri hep bu sekil de bizde 10 aya yeni girdik ve maalesef neredeyse 5-6 ayliktan beri o saatlerde kalkiyor bazen tekrardan uykuya gecirebiliyorum bazen tamamen uykusunu almis ve yataginda durmak istemiyor o zamanlar da da odadan cikip biraz oyuncaklari ile oynayip yaklasik 2 ile 2.5 saat sonra ilk uykuya geciriyorum. İnsallah buyudukce uykuyu severler 來
Yükleniyor...