6 Aylık Oturma

139 görüntüleme
E

Esra

26 Nisan 2026 21:33
Bebeğim 6 buçuk aylık canlı destekle oturuyordum simdi de oturağa bindiriyorum ama bugün beni tedirgin ettiler. Oturtma kambur olur dediler. Hatta kucağında bile cok dik oturtma dediler lütfen bilgilendirir misiniz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Nisan 2026 21:36
Kim dediyse saçmalamış bebeğiniz eğer oturmak istiyorsa ve rahatsa sıkıntı değil

Siz kucağınızda nerdeyse 7 aylık olan bebeği neden oturtmayasınız nasıl alışacak
E

Esra

26 Nisan 2026 23:49
Fatma Albina U
Kim dediyse saçmalamış bebeğiniz eğer oturmak istiyorsa ve rahatsa sıkıntı değil

Siz kucağınızda nerdeyse 7 aylık olan bebeği neden oturtmayasınız nasıl alışacak
Maalesef bizim toplum her şeyi çok bildiğini sanıyor. Bebeklerimizi mi büyütelim cahil özgüveniyle mi uğrasalim
Afranur K.

Afranur K.

26 Nisan 2026 23:52
Eğesi batar diyorlar 😂 ama onlar çok çok geçmişte bebek büyüttükleri için unutuyorlar bence. Biz 4 ay 10 günlükken doktorumuz destekli pturtmaya başlayın demişti bize, etrafımdaki herkes olmaz diye yaygara koparmıştı 😅

Siz bakmayın o insanlara hatta yavaş yavaş desteksiz oturma eğitimi bile başlamalı ay olarak öyle düşün0n. Ek gıda yemeye başlayan bebek oturmaz mı mantık hatası zaten
Fatma A. U.

Fatma A. U.

27 Nisan 2026 00:05
Esra
Maalesef bizim toplum her şeyi çok bildiğini sanıyor. Bebeklerimizi mi büyütelim cahil özgüveniyle mi uğrasalim
Doktordan daha doktorlar benim en çok canımı sıkan o
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir