6 Aylık Kusma

112 görüntüleme
G

Gamze K.

13 Mart 2026 22:23
Bebeğim 6 aylık oldu doğduğundan beri mama ve anne sütüyle besleniyor ama emdiğinde çok kusuyor kakası hep mukuslu kötü kokulu ama kokulu olmasını mamaya bağlıyorum. mama aldığında kusması yok denecek kadar az kafam çok karışık sütüm ona dokunuyor mu alerji mı reflü mu emmeyı kesmelı mıyım
Aslı

Aslı

13 Mart 2026 23:00
Merhabalar süt alerjisi olabilir alerji testi yaptırın bence
G

Gamze K.

13 Mart 2026 23:05
Aslı Zeybel
Merhabalar süt alerjisi olabilir alerji testi yaptırın bence
Benımde aklıma geldi ama döküntü vs yok sadece kusma mukuslu kaka yeterli midir alerji için
Aslı

Aslı

13 Mart 2026 23:09
Gamze Kepenek
Benımde aklıma geldi ama döküntü vs yok sadece kusma mukuslu kaka yeterli midir alerji için
Peki beslenme sonrası huzursuzluk huysuzluğu var mı ? yani rahatsız olduğu bir durum görüyor musunuz onda karın ağrısı gibi
A

Ayşe Ş. ..

13 Mart 2026 23:28
Anne sütünden daha faydalı hiç birşey yok bebek için lütfen kesmeyin önce doktorunuz ile konuşun. Bizde de oldu benim diyet yapmamı istedi azaldı zamanla. Mukuslu kakada oldu ama doktorumuz kanlı kaka olmadığı sürece kilo alımı iyi ise devam dedi. Hep emzirdik çünkü emmek bebek için güven, huzur, ağrı kesici, bağışıklık güçlendirici aklınıza gelen herşey yani. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün
G

Gamze K.

13 Mart 2026 23:37
Aslı Zeybel
Peki beslenme sonrası huzursuzluk huysuzluğu var mı ? yani rahatsız olduğu bir durum görüyor musunuz onda karın ağrısı gibi
Yok huzursuzluğu olmuyo ama sürekli ağzına geliyor gibi bir şeyler peşinden hep kusuyor
G

Gamze K.

13 Mart 2026 23:38
Ayşe Şahin
Anne sütünden daha faydalı hiç birşey yok bebek için lütfen kesmeyin önce doktorunuz ile konuşun. Bizde de oldu benim diyet yapmamı istedi azaldı zamanla. Mukuslu kakada oldu ama doktorumuz kanlı kaka olmadığı sürece kilo alımı iyi ise devam dedi. Hep emzirdik çünkü emmek bebek için güven, huzur, ağrı kesici, bağışıklık güçlendirici aklınıza gelen herşey yani. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün
Çok sağolun bende bebek reflusudur geçer diye şimdiye bekledım hep doktorlar refludur dedı geçiştirdıler hangi bölüme gitmeliyiz çocuk doktoru mu alerji mı
Aslı

Aslı

13 Mart 2026 23:57
Gamze Kepenek
Çok sağolun bende bebek reflusudur geçer diye şimdiye bekledım hep doktorlar refludur dedı geçiştirdıler hangi bölüme gitmeliyiz çocuk doktoru mu alerji mı
Çocuk doktorunuz alerji bölümüne sevk eder takipli hasta olarak girmeden randevu alamıyorsunuz çocuk alerji bölümüne giderseniz kan alıp ciltten bakarlar eğer zaten alerji değilse reflüdür reflü ilacı ile düzelir,sütünüz varsa sırf kusuyor diye mama vermeyin bence de.Geçmiş olsun ❤️
G

Gamze K.

13 Mart 2026 23:59
Aslı Zeybel
Çocuk doktorunuz alerji bölümüne sevk eder takipli hasta olarak girmeden randevu alamıyorsunuz çocuk alerji bölümüne giderseniz kan alıp ciltten bakarlar eğer zaten alerji değilse reflüdür reflü ilacı ile düzelir,sütünüz varsa sırf kusuyor diye mama vermeyin bence de.Geçmiş olsun ❤️
Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için  sütüm az malesef mama destekli gidiyoruz o yüzden 懶
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 00:10
Gamze Kepenek
Önce kendi bebek doktorunuz ile görüşün düzenli gittiğiniz var ise o yönlendirir. Geçmiş olsun çok.
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 00:12
Gamze Kepenek
Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için  sütüm az malesef mama destekli gidiyoruz o yüzden 懶
Olsun 1 damla dahi olsa içinde mucizeler barındırıyor. Rabbim onu bebeğiniz için damla damla yaratıyor kesmeyin. 殺♥️
G

Gonca A.

15 Mart 2026 20:16
Ben de benzer süreçlerden geçiyorum. Aynı şekilde anne sütü ve mama veriyorum 5.5 aylık benim kızımda. Doktorumuz damla verdi ama geçmedi.
G

Gamze K.

15 Mart 2026 20:57
Gonca Arslan
Ben de benzer süreçlerden geçiyorum. Aynı şekilde anne sütü ve mama veriyorum 5.5 aylık benim kızımda. Doktorumuz damla verdi ama geçmedi.
Ek gıdaya başladık yumurta sarısı verdim ve anında pişik peşinden de kanlı kaka gördüm muhtemelen yumurtaya alerjisi var ama anne sütünü o etkiler mı bilmiyorum doktora gideceğim ılk fırsatta
G

Gamze K.

15 Mart 2026 20:58
Gamze Kepenek
Ek gıdaya başladık yumurta sarısı verdim ve anında pişik peşinden de kanlı kaka gördüm muhtemelen yumurtaya alerjisi var ama anne sütünü o etkiler mı bilmiyorum doktora gideceğim ılk fırsatta
Ek gıdaya geçerken dıkkatlı olun muhtemelen bebeklerımız alerjık路♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir