6 Aylık Koyu Sarı Kusma
33 görüntüleme
B
Betül ..
16 Ocak 2026 08:11
Bebeğim dün çok huzursuzdu gün içinde doğru düzgün uyumadı gece de 1.30a kadar uyumadı çırpınıp durdu gaz sancısı sandık uykusundan önce de baya su gibi şeffaf kustu. Gece sürekli uyandı en son 9da ağlayarak uyandı ve emzirdim ardından koyu sarı kustu peşinden de yine süt su karışımı kustu. Ağladı huzursuzdu sonra omzumda inleye inleye uyudu. Uyanmasını bekliyorum da sizce ne oldu hasta mı? Acile götürmeli miyim hemen?
E
Emine S.
16 Ocak 2026 08:42
Çocuk doktoruna götürmelisiniz bence geç kalmayın
A
Ayşegül Ü.
16 Ocak 2026 08:46
Ağlaması nasıldı? Morarma var mıydı? Huzursuzluğunun bi nedeni olmalı, ihmal etmeyin, acile değil çocuk doktoruna gidin. Çok geçmiş olsun🙏🏻🤍
B
Betül ..
16 Ocak 2026 08:51
Dün gece pek ağlamadı sadece gaz çıkarmaya ya da kaka yapmaya çalışır gibi çırpınma halindeydi sürekli uyuyamıyordu. Sabah ağlıyordu ama çok halsiz bi ağlama. Çocuk doktorumuza yazdım genelde öğlen cevap verir ona göre öğleden sonra giderim dedim şu an uyuyor hâlâ ama yine huzursuz ve derin nefes alıyor ama ateşi falan yok @Ayşegül Ünal
A
Ayşegül Ü.
16 Ocak 2026 08:56
Diş olabilir mi dedim ama kusması neden olur bilemedim. Kaç aylık olduğu da önemli. Siz sık sık besleyin. Anne sütü ona şifa olur inşallah. Gece sık uyanmaların sebebi genelde diş oluyor.
B
Betül ..
16 Ocak 2026 09:06
Tam 6 ay 3 günlük. Ben de gaz kusma olur dedim ama koyu sarı kusunca bi de çok halsiz hep ağlamaklı o yüzden tedirgin oldum @Ayşegül Ünal