6 Aylık Herkes Oturması Lazım Diyo
125 görüntüleme
Ş
Şeyda A.
6 Mart 2026 11:08
Bebeğim 6 aylık ama oturma eğilim var kısa süreli yanlara düşüyo herkes bu ay da desteksiz oturması lazım diyo bende bir anne olarak takmış durumdayım sizce daha erken mi yoksa geç mi kaldı
M
Meliha T.
6 Mart 2026 11:20
Desteksiz oturma [9.cu](9.cu) aya kadar zmaanı var bebiş kendini hazır hissettiğinde daha öncesinde de oturabilir tabi yani geç kalma durumu söz konusu değil şuan destekli oturması yeterli kimseyi duymayın😇
Ş
Şeyda A.
6 Mart 2026 11:24
Desteksiz oturma [9.cu](9.cu) aya kadar zmaanı var bebiş kendini hazır hissettiğinde daha öncesinde de oturabilir tabi yani geç kalma durumu söz konusu değil şuan destekli oturması yeterli kimseyi duymayın😇

Afranur K.
6 Mart 2026 11:49
Desteksiz için erken değil mi? 6. Ay
ben de yanlış bilmiyorsam eğer 7. Aya doğru başlıyor ama 9-10. Aya kadar da beklenebilir. Şu an kalçadan yandan destekli oturma dönemi. Siz etrafı dinlemeyin ya onlara göre bebeklerimiz 4. Ayda kocaman olmalı her şeyi yapmalı 😂 onların çocukları 5. Ayda at sürüyordu mübarek
ben de yanlış bilmiyorsam eğer 7. Aya doğru başlıyor ama 9-10. Aya kadar da beklenebilir. Şu an kalçadan yandan destekli oturma dönemi. Siz etrafı dinlemeyin ya onlara göre bebeklerimiz 4. Ayda kocaman olmalı her şeyi yapmalı 😂 onların çocukları 5. Ayda at sürüyordu mübarek
Ş
Şeyda A.
6 Mart 2026 11:52
Desteksiz için erken değil mi? 6. Ay

Afranur K.
6 Mart 2026 11:59
Çok güldüm yaaa gerçekten bide bunları söyleyenlere anlatmak lazım😁😁 ekstra basmasıda gerekiyormuş evet basıyo ama uzun süreli nasıl basabilir daha küçük
Bu tip bilgileri hep doktorlar ışında gitmek lazım ya gerçekten etraftakiler fazla cahillikten bilmişlik taslıyorlar, ben elimin altındaki kitaptan okuduktan sonra bile size cevap yazarken 3-4 kere düşündüm doğru mu yanlış mu diye? Bu kadar emin olmak da bilmiyorum gerçekten
M
Melda E.
6 Mart 2026 12:04
Bebeklerinizi kaçıncı ayda nasıl oturtmaya başladınız? Bebeğim 5 aylık doktor kucakta kısa süreli oturtabilirsiniz dedi ama koltukta veya mama sandalyesinde çok oturtan görüyorum.

Afranur K.
6 Mart 2026 12:10
Bebeklerinizi kaçıncı ayda nasıl oturtmaya başladınız? Bebeğim 5 aylık doktor kucakta kısa süreli oturtabilirsiniz dedi ama koltukta veya mama sandalyesinde çok oturtan görüyorum.

Afranur K.
6 Mart 2026 12:11
Bi de zaten ek gıdaya geçmenin şartlarından biri bebeğin mama sandalyesinde devrilmeden oturması, 6. Ayda geçeceğimiz varsayarsak şimdiden yavaş yavaş alışması lazım.
M
Melda E.
6 Mart 2026 12:17
Evet açıkçası ben de ek gıda için düşünüyorum. Yaklaşık bir ay sonra ek gıdaya başlanacak ancak oturamıyor dediğiniz yöntem güzelmiş ama kademeli kademeli olarak oturtmaya ben de başlayabilirim. Koltuk köşesine oturtup etrafına yastıkları koymuştum ama kendi tam duramadı sağa sola hareketlendi sürekli ben de tedirgin oldum

Afranur K.
6 Mart 2026 12:34
Hiç tedirgin olmayın devrile devrile devrilmemeyi öğrenecekler kızım elini koymayı keşfetti mesela. Koyunca devrileceğini anlayınca elini atıyor. Bi de eğlenin ya bazen çok komik oluyorlar 😂 öyle zarar vermedikleri müddetçe sıkıntı yok hiç bir şeyde
M
Melda E.
6 Mart 2026 12:36
Ahahaha evet keyif almak lazım da endişeli oluyorum galiba yanlış bi hareket yaparım bi zarar veririm diye düşünüyorum 😀

Ümran A.
6 Mart 2026 12:40