6 Aylık Hala 30 Dk Uyuyor
195 görüntüleme
M
Merve U.
27 Haziran 2026 23:43
Merhaba kızım 6 aylık oldu doğduğundan beri uykuları hep problemliydi mama biberon asla içmiyor ek gıdaya yeni basladik ona da pek hevesli değil sadece anne memesi emiyor..gece uykuları nispeten iyi fena değil ama gündüz uykularını bi türlü oturtamıyoruz herşeyine dikkat ediyorum uyanıklık süresi vs. ama yok olmuyor [30.dakikada](30.dakikada) gözünü açıyor geri uykuya dönderemiyorum uyku köprüsü falan herşeyi deniyorum yok zaten sadece emerek uykuya geçebiliyor onda da besigine koyarsam hemen uyanıyor mecbur ya kucağımda tutuyorum ya da kendi yatağıma yatırıp bende yanına uzanıyorum meme ağzında uyuyor ona rağmen 30 dk anca uyuyor yeterli uyuyamadığı için gün boyu yorgun huzursuz 6 aylık gündüz 2-3 uyku yapması gerekirken biz mecburen 4-5 uyku yapmak zorunda kalıyoruz çünkü az uyuduğu için hemen yoruluyor büyüdükçe düzelir döngüleri bağlamayı öğrenir dediler ama yok 6 ayı bitti hala aynı durumdayız eminim aynı durumu yaşayanlar vardır nolur ne zaman düzeleceğini söyleyin çok yoruldum artık
A
Ayşenur Ş.
27 Haziran 2026 23:55
Bizde bir hafta sonra 6 aylığız aynı şekilde en fazla yarım saat uyuyor iki saatte bir de uyumak istiyor bazen on beş dakika sürüyor ayağımda sallıyorum uyanır diye indiremiyorum bile ona rağmen maks yarım saat ama akşam sıza kalıyor sekizde
E
Ece ..
28 Haziran 2026 01:58
Merhabalar, umarım en yakın zamanda bir çözüm bulursunuzda sizde dinlenebilirsiniz. Naçizane sabah yürüyüşlerine çıkmayı denediniz mi? Ben buna ek olarak uzun uyusun diye özellikle oyun halısı üzerinde fiziksel olarak yorulmasına özen gösteriyorum yoksa yorulmadığında benim bebeğim de az uyuyor.

Begüm A.
28 Haziran 2026 08:03
Merhaba benim bebeğim de öyle uyumuyordu ilk 6 7 ay bu nedenle çok zor geçti ana şu an 9 aylık gündüz uyku süresi baya uzadı 1 er saat rahat uyuyor 3 uyku yapıyor bazen 2 saat uyuyor o zaman 2 uyku yapıyor gece de 8,30 9 gibi uyumuş oluyor beslenmek için kalkıyor sadece arada demem o ki biraz daha dişinizi sıkın büyüdükçe düzene giriyor biliyorum zor benimki de alarm kurmuş gibi yarım saatte uyanırdı çünkü
K
Kamil E.
28 Haziran 2026 08:34
Bence sevinmelisiniz bizim gündüz uykusu en fazla 40 dk olmak kaydıyla 3 4 uyku yapıyor gece uykusuna saat 10 dan önce imkanı yok uyumuyor son uykusunu da bazen 5.30 bazen de 18.00 gibi bitiriyoruz ama yok yani geçmiyor bir türlü . Ek gıdaya 2 gün oldu başlayalı anne sütü içtigininde( eşim süt ve süt ürünlerini yediğinde)çok huzursuz oluyordu. 2 gündür yoğurt yedi çok şükür birşey olmadı gece uykusu ise sanki biraz düzene girdi gibi 2 defa uyanıyor gece 10 da yatıyor 01.00 gibi uyanıyor emiyor sonrasinda birde 4 5 gibi kalkıyor 2 gündür güne de 6.30 7 gibi başlıyoruz
M
Merve U.
28 Haziran 2026 10:50
Merhabalar, umarım en yakın zamanda bir çözüm bulursunuzda sizde dinlenebilirsiniz. Naçizane sabah yürüyüşlerine çıkmayı denediniz mi? Ben buna ek olarak uzun uyusun diye özellikle oyun halısı üzerinde fiziksel olarak yorulmasına özen gösteriyorum yoksa yorulmadığında benim bebeğim de az uyuyor.
Yükleniyor...