6 Aylık Göz ve Diş Muayenesi
81 görüntüleme
C
Ceren D.
Premium Üye
24 Mart 2026 23:17
Merhaba, bebeğim 6 aylık oldu göz muayenesi için doktora gitmeliyi miyiz rutinde? Ve de 2 dişi çıktı diş hekimine ilk dişlerde götüren oldu mu?
Gerekli mi
Gerekli mi
B
Büşra K. ..
24 Mart 2026 23:22
Ceren Hanım merhaba tüm dişler çıktıktan sonra doktor kontrolüne götürülmesi gerektiğini biliyorum göz muayenesine de Gelecek olursak Yenidoğan döneminde yapılıyor ama benim içime çok sinmediği içintekrar götüreceğim bebeğimi
C
Ceren D.
Premium Üye
24 Mart 2026 23:25
Ceren Hanım merhaba tüm dişler çıktıktan sonra doktor kontrolüne götürülmesi gerektiğini biliyorum göz muayenesine de Gelecek olursak Yenidoğan döneminde yapılıyor ama benim içime çok sinmediği içintekrar götüreceğim bebeğimi

Esra D.
24 Mart 2026 23:29
Merhaba göz muaynesi sanırm 6 ay gibi yaptırmıştık biz ama özel takipli gittiğimz hekimimz gerek yoktu 3 yaşta öneriyoruz demişti eğer kayma şaşılık vs bariz bi problem yok gbiyse demişti. Diş içinde florürlü macun kullanıyoruz 1 yaştan sonra macun kullandık. Öncesinde sadece su ile fırçalıyorduk. Şuan 2.5 yaşında ama hala macun minnacık mercimek kadar koyuyoruz hala yemeye yutmaya çok meraklı :)
B
Büşra K. ..
24 Mart 2026 23:29
Ben de önümüzdeki 10 gün sonraya buldum göz randevusu götüreyim diye düşündüm diş için de bir drun videosunu izlemiştim diş çıktıktan itibaren florürlü bir macun ile fırçalayın şeklinde ne düşünüyorsunuz

Damla B.
24 Mart 2026 23:39
9 aylık olduğunda göz doktoruna götürdük. Çocuk doktorumuz bu aylarda götürebilirsiniz demişti. Diş için de götürmedim ben daha 路♀️
A
Arzu.G
Premium Üye
24 Mart 2026 23:42
Dikkatinizi çeken bir sorun yoksa göz için [6.ayda](6.ayda) gitmenize gerek yok .için rahat etsin diyorsanız beş dakikalık bir ölçüm yaptırın gitsin
C
Ceren D.
Premium Üye
24 Mart 2026 23:44
Dikkatinizi çeken bir sorun yoksa göz için [6.ayda](6.ayda) gitmenize gerek yok .için rahat etsin diyorsanız beş dakikalık bir ölçüm yaptırın gitsin
Yükleniyor...