6 Aylık Gece Sürekli Uyanma

84 görüntüleme
E

Ezgi E.

20 Kasım 2025 18:56
Bebegim 6 ay 12 günlük 2 haftadır bizim yatağımızda uyuyor kendi yatagında asla yatmıyor koyduğum an uyanıyor. Bu sekilde de gece saat bası kalkıyo 20:00 da uyuyor saatte bir aglayarak uyanıyor sebebi ne olabilir sabaha kadar saat bası aglayarak uyanıyor gerçekten cok yoruldum. Çözüm bulamıyorum
G

Gdkmc

20 Kasım 2025 19:09
Diş çıkarıyor olabilir
E

Elif Ö.

20 Kasım 2025 19:31
Benim bebeğimde 6 aylık ve geceleri çok sık uyanıyor yanıma alıyorum ama böylede sürekli emmek istiyor gündüz uykuları güzel ama geceleri çok yoruyor
N

Naime

20 Kasım 2025 19:58
Bizde 6 aylığız aynı sorunları yaşıyoruz saat başı uyanıyor ve emmeden uyumuyor
E

Ezgi E.

21 Kasım 2025 02:23
Evet sürekli emziririp koyuyorumm mama da veriyorum yani 3-4 saat acıkmaması lazım ama bi saat sonra yine kalkıyor:(
I

Irem

21 Kasım 2025 16:07
22 haftalık bebeğimde de durum aynı sersem gibiyim artık uyku uyuyamıyorum ne zaman düzelecek bu gece uykuları
B

Betül H.

21 Kasım 2025 17:59
Diş desem de keşke öyle olsa … Benim 6ay 14 günlük oğlusumda neredeyse bir aydır böyle ,Bu arada 2 diş çıkardık dişte sıkıntılı gibi uyanıyorlar bir tık farkıydı bizimki .. Okuduklarımdan yola çıkarak söyle söyleyeyim ,bu ay bir sürü gelişim evresinden geçiyorlarmış .En önemlisi ilişkiler kısmı .Olayları anlamlandırmaya çalışıyorlarmış .Sizde fark etmişsinizdir kendi bebeğinizde artık daha dikkatli inceliyordur çevresini .Ee bu da haliyle minicik beynini soka uğratıyormuş .Bir de üstüne minik bir ayrılık kaygısı ekleniyormuş .Yani uyuduğunda sırf sizinde yanında olduğunu görmesi için uyanabilirmiş .Keske diş olsaydı sadece sebep .En azından arada 1,2 hafta es veriyor biraz dinlenirdik .Bir de destekli uyuma meselesi var .Bu konular anneye gereksiz stres yükü bindiriyor diye konuşmak istemiyorum .Gecicek bu süreç demekten başka çarem kalmadı .Uyku eğitimi vermeyi bile düşündüm ama benim suan o yola girecek gücüm yok .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir