6 Aylık Gece Ağlamaları

207 görüntüleme
A

Ayşe A.

1 Eylül 2026 21:48
Kızım 6 aylık. Geceleri gözleri kapalı ağlıyor. Anca emmeyle susuyor ve sonra tekrar yatıyor. Yaklaşık geceleri 3 kere bu şekilde oluyor. Özellikle sabaha doğru ağlama nöbetleri geçiriyor. Bu durumu yaşayan annelerim oldu mu acaba? Nedeni ne olabilir ?
G

Gamze D. S.

1 Eylül 2026 21:53
Bizdede durum aynı gozler kapalı sureklı aglıo uyanıo emzırıp uyuyuorum bız sabaha kadar her yarım saat 40dakıkada bı bu durumdayız 3kez bence baya ıı nedenını bılmıorum ama aşırı yorucu ıkı haftadır boyleyız [..ki](..ki) gecesı cok ıı olan bı bebekdi
Kader T.

Kader T.

1 Eylül 2026 22:06
Benim kızım da bu durumda 5,5 aylık, yaklaşık 1 haftadır böyle. Nedenini söyleyen biri çıkarsa diye takipteyim
T

Tuğçe G.

1 Eylül 2026 22:12
Benim kızımda 5.5 aylık 2 haftadır bu durumdayız. Geceleri özellikle sürekli uyanıyor gözleri kapalı, emiyor geri uyuyor
Velide

Velide

1 Eylül 2026 22:19
Geceleri gözler kapalı, uykuda ağlama diş çıkarma sürecinden kaynaklı oluyor, diye okumuştum Osman hocadan.
G

Gamze D. S.

1 Eylül 2026 22:32
Biz ıkı dıs cıkarttık [5.ayda](5.ayda) aynı anda ama bole olmamıstı sımdı ust dısler cıkcak dıe beklıom ama cıkmadı ..ılk alt ıkı dısınde bole olmamıstı
E

Esra A.

1 Eylül 2026 22:57
Benim de normalde bir defa emmeye uyanan bebeğim üç defa uyanmaya başladı. Diş süreci diye düşünüyorum. Bir anda ağlıyor ve yalnızca memede sakinleşiyor.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Eylül 2026 00:09
6,5 aylığız gece uyanmaları huzursuzluğu diş yüzünden bizde alt 2 dişimizi çok sorunsuz çıkarttık 5,5 aylıktı sadece 1-2 37 civarı ateş oldu ve huzursuzluğu aaaa ne kolaymış dedik h sonu kontrolü vardı ve huzursuzluğu doktorumuz diş süreci dedi ki bariz belli uykularımız çok düzenli gündüz uykusu dahil ama 1 haftadır sürekli ağlıyor huzursuz gece uykusuna geçerken zor dalıyor elleri ağzında uyanıyor vs.. tetagil aldık gece yatırmadan ağzına döküyorum gündüzde çok ağlarsa ve huzursuzsa veriyorum sakinleşiyor.
N

Nurcan ..

2 Eylül 2026 01:36
Hatice Erol
6,5 aylığız gece uyanmaları huzursuzluğu diş yüzünden bizde alt 2 dişimizi çok sorunsuz çıkarttık 5,5 aylıktı sadece 1-2 37 civarı ateş oldu ve huzursuzluğu aaaa ne kolaymış dedik h sonu kontrolü vardı ve huzursuzluğu doktorumuz diş süreci dedi ki bariz belli uykularımız çok düzenli gündüz uykusu dahil ama 1 haftadır sürekli ağlıyor huzursuz gece uykusuna geçerken zor dalıyor elleri ağzında uyanıyor vs.. tetagil aldık gece yatırmadan ağzına döküyorum gündüzde çok ağlarsa ve huzursuzsa veriyorum sakinleşiyor.
Merhaba benim bebeğimde öyle oluyor. Kullandığınız tetagil işe yarıyor mu acaba
Z

Zuhal K.

2 Eylül 2026 01:38
26. Hafta atağı düye de birşey varmış malesef gece ağlayarak uyanıyor saat başı kucağımda sakibleşip uyuyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Eylül 2026 07:58
Nurcan
Merhaba benim bebeğimde öyle oluyor. Kullandığınız tetagil işe yarıyor mu acaba
evet çok şükür ki yaradı, tetagili verdikten bir 15-20 dk sonra sakinleşiyor 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir