6 Aylık Gece 7-8 Kere Uyanıyor

56 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

18 Ağustos 2025 12:37
Bebeğimin uykuları 3.5 ay olana kadar çok iyiydi. 3.5 aylıkken diş çıkartmaya başladı. Şuan 6 aylık ve 6. Dişimiz çıkıyor. 2.5 aydır bu kadar sık uyanıp ağlaması gece uykusunda huzursuz olması dişten mi kaynaklanıyor? Neler yapabilirim ? Artık psikolojim kaldırmıyor
P

Pelin B.

18 Ağustos 2025 13:24
Gerçekten diş zorlu bir süreç, diş ağrıları olduğunda gece uyanmaları çok artıyor. Sütünüzü sağıp dondurup sonrasında eline verebilceğiniz emzik vb. bişeyin içine donuk sütü koyup gözlem altında bebeğinizin ağzına verin soğuk ağrılara iyi gelir uyku öncesinde yapabilirsiniz
P

Pelin B.

18 Ağustos 2025 13:25
Bir de çay bardağının dibi kadar zeytinyağına 3 4 tane karanfil atın bi gece bekletin tüm gün boyu bebeğinizin damağına sürebilirsiniz
S

Saziye G.

18 Ağustos 2025 13:36
Malesef dişten ağrı kesici kullanırsanız uyanmaz
H

Hilal O.

18 Ağustos 2025 13:43
Gece yatmadan önce bı çay kasigi kdr veriyorum calpol ağrısı olduğunda rahatliyor
Z

Zeynep A. T.

18 Ağustos 2025 18:21
Hepsini uyguluyorum ama asla kesintisiz 3-4 saat uyumuyor sürekli diş çıkartıyoruz 2.5 aydır. Bi durscak mı bu dişler çok mersk ediyorum gücüm kalmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir