6 Aylık Emzik Reddi Başladı

63 görüntüleme
N

Nurşen ..

28 Şubat 2026 09:50
Bebeğim 6 aylık şu an doğduğu gün işitme testini rahat yapabilmek için emzik verdiler o günden bu yana çok severek kullanıyordu ama son birkaç gündür asla istemiyo ağzını kapatıyo sürekli ve emziği olmadan uykuya geçmesi çok zor. Napacağımı şaşırdım şu anki emziği 0-6 ay için 1 numara olanlardan belki ağzına küçük geliyordur deyip 2 numara 6-18 olanlardan verdim onu da kabul etmedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
A

Azra

28 Şubat 2026 10:31
Nurşen hanım 6 aylık olduğu için biraz pekmeze batırıp verebilirsiniz ben 6-18 olana alıştırmak için bir kaç kere öyle yaptım
N

Nurşen ..

28 Şubat 2026 10:43

Azra

Nurşen hanım 6 aylık olduğu için biraz pekmeze batırıp verebilirsiniz ben 6-18 olana alıştırmak için bir kaç kere öyle yaptım

6 aylık olduğunda direkt 6-18 olana mı geçtiniz peki biraz büyük duruyo da emin olamadım 6 ay 3 günlük şu an bebeğim
S

Seyhan K.

28 Şubat 2026 10:45
Ben 6 aya geçmeye 1 hafta kala kullanmaya başladım 6-18 i

Sadece yatırmak için emzik veriyorum

Onun haricinde emzik yok
N

Nurşen ..

28 Şubat 2026 11:45

Seyhan Kaplan

Ben 6 aya geçmeye 1 hafta kala kullanmaya başladım 6-18 i

Sadece yatırmak için emzik veriyorum

Onun haricinde emzik yok

Gün içerisinde ben de çok vermiyorum genelde uykuya geçmeden önce ama bu birkaç gündür asla istemiyo sürekli bir savaş halindeyiz ben alsın diye uğraştıkça bebeğim direniyo
A

Azra

28 Şubat 2026 11:59
Dişleri kaşınıyor olabilir ben 6 ay 10 günlükken 6-18 vermeye başlamıştım bu arada Osman hoca emziği kullanmak hakkında hep destek olduğunu söyler kötü bir yorumu yok
N

Nurşen ..

28 Şubat 2026 12:17

Azra

Dişleri kaşınıyor olabilir ben 6 ay 10 günlükken 6-18 vermeye başlamıştım bu arada Osman hoca emziği kullanmak hakkında hep destek olduğunu söyler kötü bir yorumu yok

Haklısınız belki dişlerinden kaynaklıdır. Osman hoca takipliyiz zaten teşekkür ederim yorumunuz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir