6 Aylık Dönmüyor

78 görüntüleme
R

Reyhan .. ..

3 Ocak 2026 22:02
Bebeğim 6 aylık oldu doğum kilosu 3100, şimdi 8 kilo. Ek gıda da alıyor anne sütü yetersiz diye mama da alıyordu bıraktık sayılır ek gıda başladıktan sonra. Tummy time yapmak istemiyor sıkılıp sağlıyor 30 sn 1dk sonra. Dönmesi için de destek olsak da dönmüyor. Bir iki hafta daha mı uğraşsak yoksa hemen mi doktora göstersek emin olamadım
A

Ayşe Ş. ..

3 Ocak 2026 22:20
Hiç bir tarafami dönmüyor. Belki denemiş ve korkmuş yada kendini çarpmış falan olabilir. Çok ısrar etmeyin egzersiz yaptırmaya ve tummy time malesef devam edin. Her bebek kendine özel gelişim sergiler. 7-8 ayı bulanlar var. Biraz daha bekleyin 7 ayinda olmaz ise o zaman gidin doktora. Sizde onunla yüz üstü uzanın ve dönün sizi görsün. Ben emekleye emekleye oğlumda emeklemeye başladı. Dikkatini çekin siz yapın. Dönme egzersizleri var her sabah yaptırın. Olur inşallah bebekler bugün yapmadığını yarın pat diye yapıyor endişe etmeyin.
S

Sıla s. ..

3 Ocak 2026 23:35
Bol bol egzersiz yapın oyuncaklarla ilgisini çekin dönmesi için benim kızımda 4 aylık döndü sağıma şu an 6 aylık sola dönemiyor sağlık ocağındaki hemşire diğer tarafa dönmesi için sürekli yerde bırak dönmeye çalışsın dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir