6 Aylık Bıngıldak

136 görüntüleme
K

Kafiye K.

10 Temmuz 2026 11:35
Kızım 6 aylık oldu bugün aşıya gittik . Hemşireler bındıldagı küçük kesin doktora gidin dedi . 1cm falanmış . Doktor yok Şuan ilçede . Yaşayan var mı bu durumu ? Gelişimsel sorunu yok. Her şeyi normal
D

Derya Ş.

10 Temmuz 2026 12:05
Evet bizim öyleydi. Baş cevresi ölçümü önemli olan . Bi sorun olduğu sanmıyorum
T

Tuğba B. ..

10 Temmuz 2026 12:14
Erken değil normal sıkıntı yapmayın
K

Kafiye K.

10 Temmuz 2026 12:15
Tuğba Beyazgül
Erken değil normal sıkıntı yapmayın
Hemşireler tedirgin etti . Aile hekimi de belki anne sütünü keser doktor bi götürün dedi
Ş

Şükran B.

10 Temmuz 2026 12:28
Bize de sağlık ocağındaki hemşire aynısını söyledi çocuk doktoruna götürdük sıkıntı yok dedi benim bebeğim 4 aylıktı o zaman
K

Kafiye K.

10 Temmuz 2026 12:29
Şükran Bozkuş
Bize de sağlık ocağındaki hemşire aynısını söyledi çocuk doktoruna götürdük sıkıntı yok dedi benim bebeğim 4 aylıktı o zaman
İçim rahatladı biraz en azından ilçe doktoru izinden gelene kadar . Küçük yerde olmanın en kötü yanı bu
M

Merve U.

Premium Üye
10 Temmuz 2026 13:00
Bizim de bıngıldak küçük 4 aydan sonra kapanırsa sorun yok ama yine de 6 aya kadar açık kalsa daha iyi diyor doktorumuz bence tedirgin olmayın
Begüm A.

Begüm A.

10 Temmuz 2026 13:04
Benim kızımın da küçüktü 7. Ayda da kapanmış dedi doktor çok şükür bir sıkıntı yok ama [4.aydan](4.aydan) sonra kapanırsa bir sıkıntı olmuyor dedi doktor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir