6 Aylık Bebek Yürüteç Hakkında

197 görüntüleme
E

Elif V.

8 Mart 2026 00:28
Yürütece karşı önyargım var ama bugün arkadaşlar biz yürüteçle büyüttük bi şey olmadı yürümesi için iyi olur sana kolaylık olur dedıler. Kararsız kaldım yürüteç mi daha sağlıklı olur yoksa yürüme arkadaşı mı? Kullananlar var mı
E

Emel

8 Mart 2026 02:16
Yuruttecte ev kazaları cok yasanıyor tehlikeli yani bide parmak ucuna basmaya da alısabilirlermis biz yurume arkadası ya da kemer gibi bir sey var onu takıyoruz adını bilmiyorum tam olarak ama baya yardımcı oluyor yurumesine
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

8 Mart 2026 09:51
6 ay için erken gibi geliyor bana bende hem yürüme arkadaşı var hem de yürüteç var yürüme arkadaşını yapamıyor pek yürüteç de az kullanıyorum onu da pek sevmiyor elimizden tutup yürümek istiyor çok yorucu olduğu için aldım ben ama az koyuyorum 15 dk falan
İ

İrem Ö.

9 Mart 2026 18:39
Kesinlikle arkadaşlarınıza katılıyorum biz ve yaşıtlarımız hep yürüteçle büyüdük bundan ötürü sıkıntı yaşayan görmedim benim için yürüme arkadaşı daha tehlikeli ve bir çok kişi yürüme arkadaşının hızlı gittiğini söylüyor bence bu bebek için daha tehlikeli biz şu anda dört buçuk aylığız beş beş buçuk aylık olduğunda ben de yürüteç kullanmayı düşünüyorum yani kısaca nasıl büyütüldüysek öyle büyütmeyi daha doğru buluyorum her konuda
Kübra D.

Kübra D.

9 Mart 2026 23:45
Ben de yürütece karşıydım arkadaşımda bindirdim yürütece ve çok sevdi aldık iki aydır kullanıyorum artık yavaştan kendisi tırmanıp kalkmaya başladı elinden tutuncada yürüyebiliyor bir sıkıntı yaşamadım ve gerçekten kolaylığı var bence tehlike oluşturacak unsurlar kaldırılınca bence sıkıntı olmuyor yine de kendiniz bilirsiniz
S

Ssssss

12 Mart 2026 20:01
İnsagramda takşp ettiğim bir doktor var fizyoterapist çocuk doktoru kesinlşkle evinizin kapısından sokmayın diyor fatih tekin adı takip edin istersenix bende almıştım doktoru takip etmeden ama bıraktık zararı daha çok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir