6 Aylık Bebek Uyku Problemi

64 görüntüleme
İ

İlkim Ö.

2 Mart 2026 22:18
Bebeğim 6 aylık ve gece asla uyumuyor sabaha kadar ayakta maksimum 30dk uyuyor. Tüm olumsuz şartları kontrol ediyorum birşey olmamasına rağmen uyku yok gündüzde uzun uyumuyor artık çok zorlanıyorum baybay night kullansam olur mu acaba çok kararsızım
E

Esma T.

2 Mart 2026 22:41
Ek gıdaya başladıysanız eğer ıhlamur verin iki üç kaşık rahatlamasını sağlar tabi doktorunuza sorun siz yinede
M

Melike M.

2 Mart 2026 22:47
Kullan diyen doktorda var kullanma diyende var.Ben bu tarz şeylere biraz karşı oldugum için kolik bebeğimde bile kullanmadım.
E

Esra B.

2 Mart 2026 23:30
6 aylık dönemde bizde benzer sorunlar yaşamıştık. Çok sık uyanma, uykuya dönmede zorluk. Sonrasında ek gıda miktarını ve akşam ek gıda saatini değiştirdim çok daha rahat oldu. Ek gıdayı max 6 tatlı kaşığı ve akşam en geç 17.30 civarında veriyorum. Nasıl bir düzeniniz var bilmiyorum ama bu düzenleme biz de rahatlama sağlamıştı. Bir de diş çıkarma sancıları olabiliyor, onlar da çok etkiliyor uykuyu. Uykusuzluk çok yorucu İnşalah en kısa sürede düzene girersiniz.
R

Rabia K. ..

2 Mart 2026 23:34
Gündüz uyku süresiyle ilgili bir problem olabilir mi acaba bizimde nerdeyse 5 aylık bebeğimiz eğer gündüz uykularını iyi kontrol edemezsem gece yarım saat uyuyor hep mızmız bütün gece ama sorunlarını çözersiniz yatar diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir