6 Aylık Bebek Öksürüğü Var

79 görüntüleme
E

Elif Ş. ..

1 Ocak 2026 17:16
6 aylık bebeğim de öksürük var 2 yaşındaki kızım bronşit oldu Ateş yok
G

Gdkmc

1 Ocak 2026 18:26
Burnunu sıkça temizleyin
E

Elif Ş. ..

1 Ocak 2026 20:51
Temizliyorum ama geçmiyor ablası gibi olmasın istiyorum
Y

Yasemin D. ..

2 Ocak 2026 07:08
Altı aylık öksürük var peditus şurup içirilebiliyır mu içiren faydasınıgören var mı
Afranur K.

Afranur K.

2 Ocak 2026 07:16
Yasemin hanım peditusun içinde yanlış bilmiyorsam balgam söktürcü var, bunlar daha çok öksürmesine sebep olur.
Bu tip ilaçları bence çocuk doktoru onayı olmadan vermeyin. Yan etki-kâr/zarar dengesi hastalığa göre değişir. Sizin kullanmanızı uygun gördüğü bir ilacı başka bir çocuğun kullanmasını uygun görmeyebilir bu anlamda
Y

Yasemin D. ..

2 Ocak 2026 07:22
Aile hekimine götürdüm bide 3 yaşında çocuğum Var ona vermişti bebek içinde bir çaykasıgı verebilirsin demişti ama yine kararsızım
Afranur K.

Afranur K.

2 Ocak 2026 09:26
Bebeği muayene edip ver dediyse sıkıntı yoktur zaten. Sonuçta kendisi gözlemlemiş, ihtiyaca yönelik bir çözüm sunmuş.
Zaten bi süre de belirtmiştir, 1 hafta 10 gün vs. Ona kadar kullandırın ki çocuk rahatlasın
E

Elif Ş. ..

2 Ocak 2026 09:42
Doktora götürdüm hiçbir şey yoktu yok öksürüğü var hırıltısı var 6 aylık daha bilemiyorum yani
Afranur K.

Afranur K.

2 Ocak 2026 10:52
Bu arada biz 3 aylığız, yoğun bakım süreci vs. Öksürüğümüz,hırıltımıx ve hapşırığımız var.

Düzenli 2 haftada bir takip ediyor doktorumuz, ilaç kullanmıyoruz.
Burnunu düzenli olarak açıyoruz, odaya soğuk hava cihazı aldık. Düzenli olarak odayı havalandırıyorum, çocuğu da dışarı çıkartamazsam bile balkonda hava aldırıyorum. Bu sayede rahatladı. Hiç ilaç kullanmadan.
E

Elif Ş. ..

2 Ocak 2026 13:59
Düzenli olarak burun temizliği yapıyorum bence hava nemlendiricimiz var düzenli olarak dışarı çıkartıyorum hava aldırıyorum ama hala geçmedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir