6 Aylık Bebek Kaç Saatte Bşr Acıkır

155 görüntüleme
Seda C.

Seda C.

13 Ocak 2026 12:40
Bebeğim sabah 5 te emdiyse öğlene kadar birdaha acıkmıyor 6 ay 5 günlük normal mi yoksa iştahsızlık olarak mı değerlendirmeliyim?
C

Ceyda Ü.

14 Ocak 2026 16:48
Merhaba benimde bebeğim 6 ay 4 günlük. Doktorum 3 saatte bir emzirmem gerektiğini söylemişti. Sanırım sütüm az geldiği için emzirdikten sonra mama da veriyorum öbür türlü 3 saati bulmuyor. Acıktığını göğsüme gelmesinden, ellerini iştahlı emmesinden, huzursuzluğundan anlıyorum. Siz emzirmeyi teklif ettiğinizde istemiyor mu, nasıl anladınız acıkmadığını? 6 aylık bebeklerde anlamak en azından benim için zor oluyor oral dönemde olduğu için bundan dolayı sormak istedim.
Seda C.

Seda C.

14 Ocak 2026 16:50
Sinirlenir beni kendine çekiyor ellerini acıkınca farklı bir şekilde yiyo birde memeyi hiç istemedi sağdım biberondakini de az içti. Diş çıkarıyor belki ondandır
E

Eslem

14 Ocak 2026 17:18
Benim bebeğim de 6 aylık olmak üzere. Dışarıda farklı şeyler dikkatini çektiği için 4 saate kadar dayanır ama evde 2-3 saatte bir emer.
Seda C.

Seda C.

14 Ocak 2026 17:43
Benimkini farkettim dişi çıkmış ondan iştahsızlık olmuş heralde bu gün iyiyiz şükür 4 saatte bir emdi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir