6 Aylık Bebek Ek Gıda Miktarı

52 görüntüleme
G

Gamze A. ..

18 Ağustos 2025 11:47
6 aylık bebekte ek gıda miktarı ne kadar olmalı kaç öğün vermeliyim
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 12:00
İyi günler tam 6 aylık ise yani 5 ayını doldurmuş 6'dan gün almış ise günde 2-3 yemek kaşığını bulabilir ama tam 6 ayını doldurmuşsa yine bu miktarda olabilir önemli olan Bebeğinizin Tadım yapması doyması değil Bunu asla unutmayın ben bu hatayı yaptım sonra bebeğim Emsin diye her denedim kaç kere Mama markası değiştirdik kaç gece Uyuyamadı kabız oldu o yüzden acele etmeyin Ben o hatayı yaptım o yüzden acele etmeyin yani Tadım yapsın yavaş yavaş
Y

Yasmina Y. Ö.

18 Ağustos 2025 12:09
Öğün olarak ben şu an 6.5 aylık bebeğime 3 öğün veriyorum. Doktorumuz toplamda küçük çay bardakları olur ya onlarla max. 3 çay bardağını hiç bir zaman geçme, normali 1.5 -2 çay bardağıdır demişti. Tek öğüne yüklenme onu 3 öğüne böl, son akşamüstü öğününü meyve gibi hafif şeylerle yaptır dedi. Ama tabi bence her bebeğin ayrı olur, günü gününü tutmuyor mesela. Bazen 3 öğün de çok güzel yiyor. Bazen toplamda 1 yemek kaşığı bile yememiş oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir