6 Aylık Bebeğimin Uyku Düzeni Bozuldu

105 görüntüleme
İ

İrem E.

3 Ocak 2026 05:36
6. Aya girdiğimizden beri geceleri bebeğim 2 saat arayla uyanıyor bazen daha sık kucağıma alınca sanki hiç uyanmamış gibi uyumaya devam ediyor ne zaman geçecek bu durum uykusuzluktan bayılmak üzereyim
B

Buket ..

3 Ocak 2026 07:41
Bir süre daha devam etcek ne yazık ki, 8 aylık bizimkininde uykuları bozuk gece gec yatıyor uykuya direniyor gece 2-3 saatte bir uyanıyor sabahta erkenden kalkıyor gün içi uykuları çok az, diş ve kesif döneminden ötürü diye düşünüyorum sabır güzel anne sabır. Arada beni şaşırtıp uyuyor seninki de bir gün uyuyacak 😁
G

Gökçin N.

3 Ocak 2026 07:52
Ayy bizde de durum aynı.bugün 6ay10 günlük, kendi yatağında desteksiz uyuyor ama gece çok sık uyanıyor. Kucağa almadan emzik veriyorum,pişpiş yapıyorum ,yok, olmuyor. Emecek heralde diye kucağıma alır almaz derin uykuya geçiyor,geri koyuyorum. Bense her gece saat başı uyanmış oluyorum
E

Emine K.

3 Ocak 2026 07:57
@Gökçin Noyan desteksiz uykuya nasıl alıştırdınız bebeklerimiz aynı ayda ama sadece kucağımda uyuyor
İ

İrem E.

3 Ocak 2026 08:13
@Gökçin Noyan aynı benimde öyle bir süre daha sabredecez uykusuz gecelere alışıcaz
G

Gökçin N.

3 Ocak 2026 10:09
@Emine Kb kızım 4.ayın sonuna kadar hep kucakta gezerek uyudu. Sonrasında burda bir yazı gördüm ve karar verdim. Kendi çapımda,ağlatmadan ve güvenli bağlanmayı zedelemeden yatağında uyutmak için uyku eğitimi verdim. Osman hocanın ve ayıp olmasın isim yazmamayayım(u.ö.) bir doktor beyin daha uyku eğitimi videosunu izledim. İlk gün,gündüzler fiyaskoydu ama yılmadım. İlk gece 45 dk da uyudu ama yatağında uyudu. Bir aydan fazladır gece gündüz hep yatağında uyuyor. Uyku rutini, 1-2 dk kucakta sarılma, öpüşme, sonrasında yatağına koyuyorum,dışardan pişpiş sesi sadece. Arada sakinleşemezse elimle pat pat yapıyorum. Nadir olarak ağlarsa(mızmızlanma ağlaması değil katılma gibi olursa) sadece kucağıma alıp sakinkleştirip tekrar koyuyorum. Geceleri yine uyanıyor,gündüz uykusu kısa ama belim ağrımıyor.
E

Emine K.

3 Ocak 2026 10:25
@Gökçin Noyan 🙏 teşekkür ederim🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir