6 Aylık Bebeğime Ek Gıda Hak.
80 görüntüleme
Ö
Özlem
6 Nisan 2026 23:20
Merhaba , bebeğim 6 aylık ek gıda tadımlara başlamıştık sebzeler meyveler yoğurt yumurta vs.Önceki doktorumuz öyle önermişti. Şimdi farklı dr a gittik 3 ara öğün 1 i sebze 1 i meyve 1 i yoğurt şeklinde ilerleyin. 1 ay yumurta vs vermeyin dedi. Sadece meyve sebze ve yoğurt ilerleyin dedi . Kafam çok karıştı ? Hocam sizce nasıl ilerleyeyim. Görüş ve öneriniz benim için önemli 🙏🏻 @Osman Gönülal
Ö
Özge T.
6 Nisan 2026 23:31
Osman hocanın tüm videolarını nerdeyse izledim 6 aylık bebek sadece tadım yapar o da çay kaşığı kadar falan ve genelde sabah öğlen saatlerinde yedirilir. Doktorunuz neden üç öğün dedi ilginç.
D
Damla k.
6 Nisan 2026 23:45
Biz de 6. Ayda yoğurtla başladık tadımlardan sonra da yoğurt- meyve - sebze . Şeklimde ilerledik 7. Ayda yumurta labne pekmez ceviz dahil oldu kahvaltımıza akşam yemeğine de et tavuk balık veya makarna eklendi tabiki sırayla 8. Ay da böyle geçti 9. Aydayız şimdi akşam öğününe bizim yemeğimizden biraz tattırmaya başladm (az yağlı tuzsuz baharatsız) (zaten eşimin midesi de rahatsız olduğu için böyle yemekler yapıyorum ) öğlen sebze püresi yerine tarhana çorbası da veriyorum
D
Damla k.
6 Nisan 2026 23:47
Yani işin özü zaten sadece minicik yiyorlar yemeyi öğreniyorlar allerjik bi bebek değilse şayet problem olmaz bece hepsini de yiyebilir