6 Aylık Bebeğim Uyku Uyumuyo
94 görüntüleme
B
Birgül A.
11 Aralık 2025 05:48
6 ay 1 haftalık oğlum var 3 aylıkken sünnet yaptırdık ondan sonra hiç uyku uyumayaya başladı önceden de vardı bu sıkıntıçok gazlıydı ama 4 aylıktan sonra azaldı uykuyla çok fazla direniyor uykusu var ama uyutamıyorum bi türlü 15 dk sonra uyanıyor sallanmaya alışkın bebek bütün gece salladığım oluyo durduğum anda ağlıyor uyku eğitimi nasıl vermem gerekiyor bilmiyorum

Buse K. T.
11 Aralık 2025 09:25
Öncelikle destekli uykuyu bırakmn gerekiyor bende aynı durumdan muzdaripdim eger destegi bırakmazsan uykuyu düzene sokamazsın diye düşünüyorum ben yanına yatırak uyumasını bekliyerek desteksiz uyku egitimi verdim ilk 1 hafta belki saatlerce uyumuyordu dönüp duruyodu agladıgında kucagıma 5 dkka alıp sakinleştirip tekrar aynı şekilde yanına yatıyordum kademeli olarak böyle yapabilirsin daha sonra yatagına koyup yanında oturmaya başlarsın..
C
Ceren ..
11 Aralık 2025 09:33
nasıl başardınız benim kızım 1,5 saat katıla katıla ağladı yatağına yatırdığım zaman nefesi kesildi artık abartmıyorum ben de vazgeçtim

Buse K. T.
11 Aralık 2025 09:35
Ger defasında kucagınıza alıp sakinleştirmelisiniz 5 dkka kurulu o 5 dkkada isterseniz camdan dışarı bakın isterseniz aynaya bakın bebegim dışarı bakınca sakinleşiyordu mesela tam 4 saat uyumasını bekledim uyuyamadıkça iyice agladı ama ilk 3 günden sonra iyiki sabretmişim diceksiniz denemenizi tavsiye ederim
B
Birgül A.
11 Aralık 2025 16:17
Bi iki defa denedim baktım olmuyo ben de pes ettim kucağımda uykusuzluktan bayıldığı çok oldu of uyku eğitimi vermek çok zor

Buse K. T.
11 Aralık 2025 17:05
Ben çocuk bakmanın en zor yanı diyebilirim uykuyu çözdügünde çocuk bakması daha kolay bence