6 Aylık Bebeğim Desteksiz Oturamiyor

437 görüntüleme
D

Diren B. Y.

3 Ağustos 2026 21:41
6 aylık bebeğin desteksiz oturamiyor destekli de oturmayi sevmiyor istemiyor. Sürünmeye yeni yeni çabalıyor ama dizlerini hep karnına çekiyor desteksiz oturmamasi problem mi
K

Kübra N. A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 21:43
Benim de 6 al dolmasına 1 hafta var ve desteksiz oturamıyor ben de merak ediyorum
D

Diren B. Y.

3 Ağustos 2026 21:44
Ne yapacağım çok dert edindim. Mama sandalyesinde oturmaktan da hoşlanmıyor çok egzersiz yapmayı deniyorum ama hoşlanmıyor
K

Kübra N. A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 21:46
Osman gönülal [6.ay](6.ay) videosunda yavaş yavaş desteksiz oturtmaya başlayın demişti. Sadece dönmede sıkıntı varsa doktora gidin demişti bir izleyin isterseniz
.

.....

3 Ağustos 2026 21:46
Benim kızım 9 aylık şuan yeni yeni desteksiz oturuyor bende sizin aylarinizda çok kafaya taktım ama zamanı gelince o kendisi istedi belki zamanı değildir 
R

Rabia Ç.

1 Eylül 2026 23:13
Çok tatlısınız hanımlar ☺️ Benim kızım [6.ayda](6.ayda) mama sandalyesinde yastık koyuyordum yanlara. [7.ayda](7.ayda) desteksiz oturdu. Bilmem benimki geç mi oturmuş her şeyi kafaya takan anne olarak bunu bilmemem iyi olmuş cahillik mutlulukmuş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir