6 Aylık Bebeğim Çok Az Babıldıyor?

177 görüntüleme
A

Asli B.

19 Haziran 2025 17:46
Genellikle sabah yeni uyandığında memedeyken veya yalnız başına oynarken biraz babıldıyor ama günün çoğunluğunda tamamen sessiz. Arada sesler yapıyor ama babıldama şeklinde değil tükürük falan çıkarıyor. Bugun arkadaşımın 4 aylık bebeğini görünce içime şüphe düştü, neredeyse hiç susmuyordu. Bu bi soruna işaret ediyor olabilir mi?
S

Seçil B.

28 Haziran 2025 04:39
Benim bebeğim de 1 hafta sonra 6 aylık olacak 2-3 gün eee eee şeklinde yüksek sesle bağırıyordu şuan o da yok . ama dediğiniz gibi genelde sessiz ve babıldama şeklinde sesi yok
S

Semra

11 Temmuz 2025 16:59
Benim bebeğim 8 aylikken babıldamaya başladı. Mesela benim yeğenim hiç babildama yoktu 1 yaşina kadar ama sonra konuşmaya başladı ve durmadı. Şu anda 3 yaşında ve biz onunla sohbet ediyoruz. Bilmiyorum ama bana normal geldi. Yinede hocam bu durumu daha iyi açiklar
Z

Zeynep ..

13 Temmuz 2025 22:58
Benim kızım 4.5 aylık babıldamaya başlamıştı o gormesede tv açık oluyordu başka odada oldugumuzda müzik vs yada tv programı babıldama yok oldu nirdenbire kapattım herşeyı tv müzik vs bırkaç gune geri geldi ögrendım ki o sesler onun ilgisini çekıyor ve onları dinliyor belkı fikir olur yanında telefon tv vıdeo falan duyma ıhtımalıne karşı fikir olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir