6 Aylık Bebeğim Çok Az Babıldıyor?
177 görüntüleme
A
Asli B.
19 Haziran 2025 17:46
Genellikle sabah yeni uyandığında memedeyken veya yalnız başına oynarken biraz babıldıyor ama günün çoğunluğunda tamamen sessiz. Arada sesler yapıyor ama babıldama şeklinde değil tükürük falan çıkarıyor. Bugun arkadaşımın 4 aylık bebeğini görünce içime şüphe düştü, neredeyse hiç susmuyordu. Bu bi soruna işaret ediyor olabilir mi?
S
Seçil B.
28 Haziran 2025 04:39
Benim bebeğim de 1 hafta sonra 6 aylık olacak 2-3 gün eee eee şeklinde yüksek sesle bağırıyordu şuan o da yok . ama dediğiniz gibi genelde sessiz ve babıldama şeklinde sesi yok
S
Semra
11 Temmuz 2025 16:59
Benim bebeğim 8 aylikken babıldamaya başladı. Mesela benim yeğenim hiç babildama yoktu 1 yaşina kadar ama sonra konuşmaya başladı ve durmadı. Şu anda 3 yaşında ve biz onunla sohbet ediyoruz. Bilmiyorum ama bana normal geldi. Yinede hocam bu durumu daha iyi açiklar
Z
Zeynep ..
13 Temmuz 2025 22:58
Benim kızım 4.5 aylık babıldamaya başlamıştı o gormesede tv açık oluyordu başka odada oldugumuzda müzik vs yada tv programı babıldama yok oldu nirdenbire kapattım herşeyı tv müzik vs bırkaç gune geri geldi ögrendım ki o sesler onun ilgisini çekıyor ve onları dinliyor belkı fikir olur yanında telefon tv vıdeo falan duyma ıhtımalıne karşı fikir olsun