6 Aylik Bebege Neler Verilmeli

91 görüntüleme
H

Hulya

4 Ağustos 2025 21:24
Ek gidaya 6. Ayda basladim ikizlerime. Tadim sureci ile basladik hergun tek cesit tadim yapiyoruz. Ne kadar sure bu sekilde gitmemiz gerekiyor iki hafta oldu. Ne zman gun icinde cesit cesit yiyecekler vermem gerekiyor. 7. Ayimi beklemem lazim. Ornegin sabah kahvaltıda yumurta peynir verip ogleden sonrada sebze vermek gibi. Ayrica karpuz kavun gibi meyveler kacinci ayda verilmeye baslaniyor
M

Meltem G.

4 Ağustos 2025 21:29
1 yaşına kadar ek gida tadım ana öğün mama yada anne sutudur. Tadimin süresi ve sonu yok birde hergun farklı bir yiyecek değil her yiyeceği üç gün boyunca ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı şeklinde tek başına tadım yapmalısınız bebekte alerjene neden olup olmadığını görebilmek için ve bunu ilk kez yediği tüm gıdalarda yapmalısınız 2 yadinda yeni bir gida ile tanisiyorsa o zamanda yine tadimdir ve üç gün kuralı ile denenir. 1 yaş sonrasi ana öğün ek gida ara öğünler mama yada anne sutu olarak devam edilir yani sizin daha çeşit çeşit yemek vermeniz için 6 ayınız var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir