6 Aylık Aç
161 görüntüleme
A
Azra
3 Şubat 2026 05:53
Hocam lütfen görün @Osman Gönülal
Bebeğim 6 aylık yaklaşık 20 gündür aşırı iştahsız daha önce de çok yiyen bir bebek değildi zaten sadece mama ile besleniyor şu an 10 saattir sadece 60 ml mama aldı o da uykudayken aç olduğundan uyanıyor veriyorum emzik gibi bir tane çekip kafasını çeviriyor sonra tekrar uykuya dalıyor ve 20 ile 30 dakika kadar uyuyor sonra tekrar aynı döngü.. mama değiştim 3 tane mama markası değiştim hepsinde aynı tepki.. biberon başlığını akış hızını değiştim aynı ne yapacağım şaşırdım kaldım ek gıda tadım olarak ne versem yer çokta istekli tahliller temiz sadece şu an demir damlasının miktarını artırdık
Bebeğim 6 aylık yaklaşık 20 gündür aşırı iştahsız daha önce de çok yiyen bir bebek değildi zaten sadece mama ile besleniyor şu an 10 saattir sadece 60 ml mama aldı o da uykudayken aç olduğundan uyanıyor veriyorum emzik gibi bir tane çekip kafasını çeviriyor sonra tekrar uykuya dalıyor ve 20 ile 30 dakika kadar uyuyor sonra tekrar aynı döngü.. mama değiştim 3 tane mama markası değiştim hepsinde aynı tepki.. biberon başlığını akış hızını değiştim aynı ne yapacağım şaşırdım kaldım ek gıda tadım olarak ne versem yer çokta istekli tahliller temiz sadece şu an demir damlasının miktarını artırdık
A
Adile Q.
3 Şubat 2026 08:48
Merhaba güzel anne fikrimce iştah artıp azalan birşey 6 ayındaysa balkabağından başlaya bilirsiniz bence ben öyle başladım
Ç
Çiğdem A.
3 Şubat 2026 08:52
Acaba diş çıkarıyor olabilir mi

Ayşe V. ..
3 Şubat 2026 10:35
Bebekler diş çıkaracağı zaman hasta oldukları zaman burunları tıkalı olduğunda yemek istemiyorlar ateşine bakın uyumadan burnunu temizleyin diş için karanfil kürü deneyin sonra tekrar mama teklif edin o da olmazsa mamaya azıcık karadut özü damlatın derim
A
Azra
3 Şubat 2026 11:14
Merhaba güzel anne fikrimce iştah artıp azalan birşey 6 ayındaysa balkabağından başlaya bilirsiniz bence ben öyle başladım
A
Azra
3 Şubat 2026 11:15
Acaba diş çıkarıyor olabilir mi
A
Azra
3 Şubat 2026 11:18
Bebekler diş çıkaracağı zaman hasta oldukları zaman burunları tıkalı olduğunda yemek istemiyorlar ateşine bakın uyumadan burnunu temizleyin diş için karanfil kürü deneyin sonra tekrar mama teklif edin o da olmazsa mamaya azıcık karadut özü damlatın derim
Karanfil kürü nasıl yapılır
Teşekkür ederim önerileriniz için
H
Hacer Y. ..
3 Şubat 2026 11:18
Tadımlar yapıyoruz onlarda sorun yok neredeyse verdiğim her şeyi severek yedi

Ayşe V. ..
3 Şubat 2026 11:20
Ayşe hanım doktora da götürmüştüm zaten bu durumdan dolayı 2 kez hasta değil keyfi yerinde oyunlar her şey yerinde burnu da sürekli temiz yıkıyorum serum ile ve bu gece de gündüz de mama almak istemiyor kaşıkla ne versem açıyor ağzını genelde. Ateş yok ve karadut özü, pekmez mamaya azıcığı geçtim baya tadı gelecek şekilde bile veriyorum bir iki çekip tekrar atıyor
A
Azra
3 Şubat 2026 11:21
Doyuyordur o zaman
A
Azra
3 Şubat 2026 11:21
O halde disten olabilir benim kızımda bu dönemlerde çıkarmıştı. Karanfil kürünü yaparken bir kaşık kadar zeytinyağına birkaç damla karanfil yağı damlatıp temiz elle diş etkerine sürüyorsunuz ben hamileyken kendime de kullanmıştım uyuşturuyor gibi oluyor bu şekilde yapıp beş dk sonra falan mama vermeyi deneyin inşallah içer