6. Ayda Uyku Neler Oluyor ?

44 görüntüleme
M

M. K.

23 Kasım 2025 00:25
Lütfen uzman @Fatma Uygur etiketler misiniz. Ben etiketleyemiyorum. Ve lütfen fikir verir misiniz ? Delirmek üzereyim.
Bebeğim 6 ay 8 günlük, son 1-1,5 haftadır bir problem var. Gece uykusuna 19:30-20:30 arası geçiyor. 00:00-02:00 arası kesin olarak kalkıyor ve minimum 2 saat uyanık kalıyor yatağa bıraktığımız anda gözünü açıyor genelde oynuyor ara ara ağlıyor ya da uykuya dalacağını hissedince ağlıyor. Artık delirmek üzereyim 6. Ay itibariyle işime de geri döndüm resmen 1 haftada tükendim bittim.Gece gündüzü çok iyi bilirdi ,geceleri kesintisiz uyuduğu zamanlar olurdu ya da kalkıp sadece mama içip hiç gözünü açmadan devam ederdi bu sürece kadar, gündüz uykuları hep saatliydi max yarım saat esniyor , hala rutinleri koruyorum ama çıldırmak üzereyim lütfen neden niye böyle oluyor akıp verin geceleri aynı şekilde karanlıkta tutuyorum uyansa da hiç konuşmuyorum , kaka yapmadıysan altını değiştirmiyorum tüm günümüz her şeyimiz aynı ama neden şuan böyle ?
Bir ay önce 2 diş birden çıkardı şuan çıkacak gibi durumda olan yok, hayır birde hem uyanıyor o kadar saatte uyanık kalıyor ama bir yudum mama da içmiyor yerde gökte havada karada sallamadığım yer denmediğim yöntem kalmadı ne destekli ne desteksiz çözüm bulamıyorum.
E

Ece ..

23 Kasım 2025 01:06
@Fatma Uygur daha dogru yorum yapacaktir. Ama muhtenelen 6.ay uyku gerilemesi, bizdr de var maalesef saat basi kalkiyor. 6.ayda yeni bir cok sey ogrendiklerinden ve ayrilik kaygisindan oturu uyuyamiyorlar. Birde ise baslamissiniz belki sizi ozluyordur vakit gecirmek icin uyumuyordur. Sabir ve kuvvet diliyorum.
Hatice C.

Hatice C.

23 Kasım 2025 02:10
@Fatma Uygur
A

Ayşe Ş. ..

23 Kasım 2025 02:21
@Fatma Uygur tamda işe başladığınız zamana denk geliyor gibi acaba sizinle daha az zaman geçirdiği için falan olabilir mi.
M

M. K.

23 Kasım 2025 04:05
Belki de olabilir ama ben işe başlayalı sadece 3 gün oldu bu süreç 1,5 haftadır var 😔
Çok teşekkür ederim 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir