6. Ayda Meme Reddi

130 görüntüleme
D

Demet Ş.

29 Ocak 2026 14:24
5 buçuk [6.ay](6.ay) civarı meme reddi yaşayıp çözen var mı kızım uykuda emiyor ama uyanıkken asla ve bir anda tamamen böyle kesti biberon kaşık biberon en son şırıngayla denedim almıyo aç aç duruyo doktora gittim herhangi bir sebep bulamadı dönemsel olabilir dedi kilo alımı durmuş 8 ocakta 9100 gramdı dün 9215 gram tartıldı ne yapabilirim bu zamana kadar anne sütüyle ve sadece emerek geldi
B

Büşra T.

29 Ocak 2026 17:17
Mama versen onu da mı içmez kı
B

Büşra T.

29 Ocak 2026 17:17
6 ay atagı olabılır geçici olur bu durum
Seda C.

Seda C.

29 Ocak 2026 17:19
Ben ayakta yürüyerek emzirmiştim öyle memeyi tutmaya devam etti
D

Demet Ş.

29 Ocak 2026 17:21

Seda Candan

Ben ayakta yürüyerek emzirmiştim öyle memeyi tutmaya devam etti

Ayaktayken de emme pozisyonunu alınca ağlıyo geri atıyo kendini onu yapamadım
D

Demet Ş.

29 Ocak 2026 17:21

Büşra Türker

Mama versen onu da mı içmez kı

Mama hiç kullanmadım son zamanlarda çıkan haberlerden de hangi mamayı alsam bilemiyorum
B

Büşra T.

29 Ocak 2026 17:26
Temız ıcerıklı arastırın alın aç kaldığından endıse edıyorsanız eger
B

Burcu B. Ö.

31 Ocak 2026 22:37
Kan değerine baktırdınız mı bizimde 4.5 aylıktan beri meme reddimiz vardı normal sanmıştık 5.5 ay olana kadar idare ettim geçer demişti doktor top üstünde emzirme sallayarak emzirme falan derken ömrüm tükendi en sonunda kan ve idrar tahlili yaptık. Kansızlık çıktı iştahsızlık yapıyor dedi doktorumuz damla dozunu artırdık şuan 7 aylık ve daha yeni yeni düzeldi
D

Demet Ş.

31 Ocak 2026 23:52

Burcu Büşra Öztürk

Kan değerine baktırdınız mı bizimde 4.5 aylıktan beri meme reddimiz vardı normal sanmıştık 5.5 ay olana kadar idare ettim geçer demişti doktor top üstünde emzirme sallayarak emzirme falan derken ömrüm tükendi en sonunda kan ve idrar tahlili yaptık. Kansızlık çıktı iştahsızlık yapıyor dedi doktorumuz damla dozunu artırdık şuan 7 aylık ve daha yeni yeni düzeldi

Bende aynı şekilde bakar diye düşünmüştüm ama genel elle muayne yaptı tahlil için bir şey demedi şuan tekrar emmeye başladı ama çokta iyi değil bu şekilde giderse talep edeceğim sanırım
B

Burcu B. Ö.

31 Ocak 2026 23:53
Evet siz söyleyin çünkü 9. Ayda kan alınıyormuş artık o yüzden demiyorlar bakalım diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir