6 Ay Uyku

115 görüntüleme

N.

14 Haziran 2026 17:31
Oğlum 6 aylık uykusu geliyor uyku için mizirdaniyor biliyorum uyutmak için sallamaya başladığımda sürekli Bi kıpırtı hali ve mizirdanma hali var. Sebebi ne olabilir acaba yani geceleri de iki gündür Bi sağına Bi soluna dönüyor yüzüstü dönmeye çalışıyor ağlıyor falan yani ne yaşıyoruz biz, yaşayan bilen var mi
Ö

Özge T.

14 Haziran 2026 17:52
Diş sancılarınız başlamış olabilir, karanfil kürü var onu sürün tavsiyem silikon parmak fırça ile
M

Melike M.

14 Haziran 2026 20:39
Bence de diş olabilir.Belli ki bi derdi var çocugun kıpır kıpır olduguna göre.Rahatlatacak şeyler verin

N.

14 Haziran 2026 20:45
Özge Topçu
Diş sancılarınız başlamış olabilir, karanfil kürü var onu sürün tavsiyem silikon parmak fırça ile
Bu karanfil kürü sıvı zeytinyagi içinde karanfil olan mı yoksa karanfili ezip biraz zeytinyagi ile karıştırınca krem gibi Bi şekil alıyor o mu ınternette iki türlüsünü gördüm de hangisi acaba
Ö

Özge T.

14 Haziran 2026 21:29
Nur
Bu karanfil kürü sıvı zeytinyagi içinde karanfil olan mı yoksa karanfili ezip biraz zeytinyagi ile karıştırınca krem gibi Bi şekil alıyor o mu ınternette iki türlüsünü gördüm de hangisi acaba
Ezip yağın içinde bi gece bekliyor, fırçayı ona batırıp sürüyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir