6 Ay Oyuncak Bilgisi
66 görüntüleme
K
Kübra ..
10 Şubat 2026 15:24
6 aya girecek olan bir bebeğim var ne tür eğitici oyuncaklar alabilirim bir tane oyuncak alıp birden fazla işlevi olan türden oyuncak bilgisi olan var mı
İ
İrem
10 Şubat 2026 15:28
My first farm book diye bir keçe aktivite kitabı almıştım ben 6. Ayda Kübra hanımcığım yolculuk yaparken, evde çok seviyor. Sayfa sayfa mesela iple kümesin kapısını açıyorsunuz, hayvan figürleri var, başka sayfada işte tavuğun altında cırtcırtlı yumurtalar var, meyveler sebzeler vs internetten bulabilirsiniz. Bize çok güzel geldi önerebilirim ☺️
K
Kübra ..
10 Şubat 2026 15:35
My first farm book diye bir keçe aktivite kitabı almıştım ben 6. Ayda Kübra hanımcığım yolculuk yaparken, evde çok seviyor. Sayfa sayfa mesela iple kümesin kapısını açıyorsunuz, hayvan figürleri var, başka sayfada işte tavuğun altında cırtcırtlı yumurtalar var, meyveler sebzeler vs internetten bulabilirsiniz. Bize çok güzel geldi önerebilirim ☺️
İ
İrem
10 Şubat 2026 15:39
Olabilir görmüştüm onları işlevselliği de yüksek ama kullanabilir mi ki onu bilemedim
A
Ayşenur T.
10 Şubat 2026 15:58
K
Kübra ..
10 Şubat 2026 15:59
Evet bende baktım bulamadım
İ
İrem
10 Şubat 2026 16:16
Trendyoldan almışım ama tükenmiş maalesef robokids satıcı montessori keçe aktivite kitabı olarak geçiyor 🌸