6 Ay Kilo

179 görüntüleme
M

Merve U.

Premium Üye
31 Ağustos 2026 19:53
Bebeğim 36+5 de 3100 gram doğdu şu an 6 ay 10 günlük 6400 gram alt persentil ilerliyor bu aylardan sonra kilo alımı daha da yavaşlıyor endişeliyim önerileriniz var mı
S

Serap O.

31 Ağustos 2026 21:12
Endişeli olmayın yapısı zayıftır belkide bu kadar takmamiz inanin iyi değil benimde kızım 8 Atina girecek hep zayıftı ne yapabilirim kendimi üzmekten vazgeçtim
A

Ayşe H. B.

31 Ağustos 2026 21:17
Merve hanım benim kızım da aynı şekildeydi doktor psikolojimi bozdu zayıf diye diye. Minyon demek ki yavrum dedim be kendimi üzmekten vazgeçtim. Hiç endişe etmeyin motor becerileri ayına göre iyiyse sağlıklıysa Allah’ın izniyle dert etmeyin.
G

Gülcan Ş.

31 Ağustos 2026 21:35
Benim kızım da öyle [4.aydan](4.aydan) sonra kilo alımı resmen durdu suan 15 aylık olacak alt presentil gidiyor mama kullanıyoruz ama kızım zorla içiyor kendinizi üzmeyin sağlığı yerindeyse Allah ın izniyle herseye çözüm var
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
3 Eylül 2026 00:30
ebeğinin kilo gelişimi hakkında endişe duyduğunuzdan dolayı öncelikle seni rahatlatmak isterim.

Bebeğin 36+5 haftalıkken 3100 gram doğmuş ve şu anda 6 ay 10 günlükken 6400 gram ağırlığıyla alt persentilde ilerliyor. Bu durum, bebeğinin doktor tarafından takip edilmesi gereken bir durum olabilir.

Doktoruna danışarak aşağıdaki konuları görüşebilirsin:
1. Bebeğinin beslenme düzenini değerlendirmek
2. Ek gıdaya geçiş hakkında bilgi almak
3. Bebeğinin kilo alımını destekleyecek besinleri öğrenmek
4. Bebeğinin genel sağlık durumunu kontrol ettirmek

Ayrıca, bebeğin sağlıklı kilo alması için anne sütü ile beslenmesi çok önemlidir. Eğer emziriyorsan, sütünüzü arttırmak için sık ve düzenli emzirmek, beslenmene dikkat etmek, sıvı tüketimini artırmak gibi yöntemler deneyebilirsin.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir