6 Ay Ek Gıda

105 görüntüleme
A

Aslı

23 Mart 2026 20:03
Merhaba bebeğim 6 ay 8 günlük sadece tadım yapıyor çoğu zaman istemiyor bile blw şeklimde ilerliyorum fakat kaşıkla da uzatıyorum ağzına şimdiye kadar denediklerim 1 çay kaşığını geçmemiştir. Asla merakı yok elini bile sürmüyor. Bakıyorum bazı anneler dolu dolu tabaklar veriyor. Şuanlık yememesi normal mi aç kalır mı? Anne sütüyle devam ediyoruz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 20:05
Zaten ilk zamanlar sadece tadını öğrenmek için vermeniz gerekiyor doymadı imkansız

6. Aya kadar doyuyordu öyle düşünün şimdide sizi emiyorsa aç kalmaz merak etmeyin
A

Aslı

23 Mart 2026 20:06
Fatma Albina U
Zaten ilk zamanlar sadece tadını öğrenmek için vermeniz gerekiyor doymadı imkansız

6. Aya kadar doyuyordu öyle düşünün şimdide sizi emiyorsa aç kalmaz merak etmeyin
Teşekkür ederim tam anlamıyla 7. Ayda mı öğün vermem gerekiyor kahvaltı akşam yemeği vs
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 20:07
Aslı
Teşekkür ederim tam anlamıyla 7. Ayda mı öğün vermem gerekiyor kahvaltı akşam yemeği vs
İlla kafanızda öyle belirlemeyin eğer bebeğiniz ek gıdayı severse kendisi istiyor zaten

Mesela siz kahvaltı yaparken yanınızda otursun size bakarak aşışacaktır

İlk zamanlar tadım şeklinde sonra yavaş yavaş öğün şeklinde oluyor zaten
A

Aslı

23 Mart 2026 20:08
Fatma Albina U
İlla kafanızda öyle belirlemeyin eğer bebeğiniz ek gıdayı severse kendisi istiyor zaten

Mesela siz kahvaltı yaparken yanınızda otursun size bakarak aşışacaktır

İlk zamanlar tadım şeklinde sonra yavaş yavaş öğün şeklinde oluyor zaten
Çok teşekkür ederim ☺️
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 20:10
Nedemek sağlıkla büyüsün inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir