6 Ay Ek Gıda

98 görüntüleme
S

Sevde B.

25 Kasım 2025 07:13
6. Ayda ek gıdaya başladık ama ben ek gıdayı ne zaman vermem gerektiğini kestiremiyorum formül mama alıyor normalde çorba yaptım diyelim mamadan kaç saat sonra vermem gerekiyor
Ö

Özge T.

25 Kasım 2025 07:21
Ek gıdaya soyle sabah formul mama mamadan kac saat sonra acikiyorsa ek gıda tadim denemesi , mesela biz ilk kabakla baslamistik 3 gun kurali , kabak patates havuç yogurt ve yumurta şeklinde ilerledik hep ogle saatinde verdim kakayi ve cildi kontrol ettim
A

Ayşe Ş. ..

25 Kasım 2025 08:25
Sabah kalkinca doyuruyorum. Kahvaltı hazırlayan kadar yarım saat yada 1 saat civarı geçmiş oluyor. Beraber kahvaltı yaparken veriyorum ek gıdayı. Veya akşamda aynı şekilde yemeğe oturmadan yarım 1 saat önce besliyorum yemekte bizimle ek gıda yiyor. Çünkü bizimle yeyimce daha güzel yiyor. 3 gün kuralını doktorlar tavsiye etmiyor artık o bilgi çürüdü. Osman hocada etmiyor bilginize
S

Sevde B.

25 Kasım 2025 08:50
3 gün bende yapmadım benim doktorumda yapmıyoruz artık direkt karışımlarla yedirebilirsin dedi. Bende o zaman mamadan 1-1 buçuk saat sonra vereyim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir