6 Ay Dönmüyor
154 görüntüleme
R
Rabia Y.
19 Nisan 2026 23:07
Bebeğim 6 aylık ama henüz dönmedi. Ayaklarını havaya dikip elleriyle kavrıyor, bazen yan dönmede yapıyor ama şu ana kadar hiçbir şekilde yan yatmadı hep sırt üstü yatıyor. Yan yatırmak isteyince geriye doğru yay gibi açıyor kendini. Biz destek verince dönüyor ama karınüstü egzersizden de nefret ediyordu acaba dönünce yüzüstü geldiği için mi yapmak istemiyor anlamadım. Yan çevirip dönmesi için desteklersek fırsat bulduğunda ayağını geri atıp sırt üstüne dönüyor. Kaburgasının bi tarafı çıkıntı gibi dr a sordum evet öyle duruyor ama muhtemelen bi tarafını daha fazla kullandığı için öyledir dedi. 4 aylık olup dönenleri görünce her ne kadar gelişimsel farklar olacağını bilsek de telaş yapıyoruz.
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 23:11
Benim bebeğim hiç tam dönmedi hep yarım dönüyordu emeklemek isteyince 8. Aydan sonra dönüp emeklemeye çalışmıştı. Hicbir sorunu da yok şu an yürür koşar :) bazı çocuklar dönmeyi hiç sevmiyor gerçekten ama kaburgada sorun var gibi geldiyse tabi doktorunuzla bu durumu da konuşmak gerekir.
R
Rabia Y.
19 Nisan 2026 23:18
Benim bebeğim hiç tam dönmedi hep yarım dönüyordu emeklemek isteyince 8. Aydan sonra dönüp emeklemeye çalışmıştı. Hicbir sorunu da yok şu an yürür koşar :) bazı çocuklar dönmeyi hiç sevmiyor gerçekten ama kaburgada sorun var gibi geldiyse tabi doktorunuzla bu durumu da konuşmak gerekir.
S
Seyhan B. ..
19 Nisan 2026 23:18
Canim sıkıntı yapma kızım 9 bucuk aylik yeni donuyor çok gec döndü ....şuan çevremdeki tüm bebisler emekliyor bizde tık yok ...zamanı gelince emekler diyorum ...herseyin bir zaman i var
R
Rabia Y.
19 Nisan 2026 23:21
Canim sıkıntı yapma kızım 9 bucuk aylik yeni donuyor çok gec döndü ....şuan çevremdeki tüm bebisler emekliyor bizde tık yok ...zamanı gelince emekler diyorum ...herseyin bir zaman i var
R
Rabia K. ..
19 Nisan 2026 23:26
Bizde aynı durum 6 aylık bir ay önce dönmeye çalışan bebek artık bez değiştirme sırasında yan çevirmeme bile izin vermiyor hiç istemiyor

Ebru K.
19 Nisan 2026 23:45
Benim kızım da altı aylık dönmüyor canı isterse binde bir o da telaş yapmayın bu senenin bebekleri biraz tembel galiba :)
Yükleniyor...