6 Ay
51 görüntüleme
B
Büşra
27 Mart 2026 23:39
Bebeğim 6 aylık oldu ve düzenim tamamen değişti normalde yere koyduğumda saatlerce kendi kendine oyalanan bebeğim şimdi 10 dakika dahi durmuyor sebepsiz yere ağlıyor nazlanıyor kucağa gelince susuyor geceleri sık uyanmaya başladı ve geri zor uyuyor bi bakıyorsun az 30cc mama bi bakıyorsun 180 cc içiyor anlamadım ben bu işi mama değişmeli miyim ve bu süreç normal mi
B
Beste N. Ö. ..
27 Mart 2026 23:43
Benimde bebeğim 6 aylık ne emzirme düzenim kaldı ne de uyku düzenim. Normalde belli aralıklarla süt içen bebeğim canı ne zaman isterse süt içmek ister oldu. Gece uykuları zaten derbeder nerede hata yapıyorum ayının gereği mi bu bilmiyorum ama tek bildiğim çok yorulduğum.
B
Büşra
27 Mart 2026 23:48
Benimde bebeğim 6 aylık ne emzirme düzenim kaldı ne de uyku düzenim. Normalde belli aralıklarla süt içen bebeğim canı ne zaman isterse süt içmek ister oldu. Gece uykuları zaten derbeder nerede hata yapıyorum ayının gereği mi bu bilmiyorum ama tek bildiğim çok yorulduğum.
B
Beste N. Ö. ..
27 Mart 2026 23:59
Aynı şekilde bende mi sorun var acaba neyi eksik yapıyorum diye düşünüyorum kucağımda ayakta piş piş dediğimde hemen uyuyan bebek boynunu geri atarak istemiyor ağlıyor beşiğine koyuyorum ağlıyor