6 Ay

102 görüntüleme
M

Merve ..

7 Ocak 2026 21:39
Kızım altı aylık sekiz kg ek gıdaya beş buçuk aylıkken başladık tadım vs neyse son zamanlarda geceleri sık uyanmaya ve ağlamaya başladı eskiden emzikle geri uyurdu ama şu an illa emmek istiyor bunun sebebi nedir uykuları hep bu şekil emzirmeden asla sakşnleşmşyor ve uyumuyor 😩
S

Sena S.

7 Ocak 2026 21:42
Merve hanım benim de bebeğim 6aylık aynı şeyleri yaşıyoruz çığlık atarak falan uyanmaya başladı gece korkarak uyanıyorum canı yanıyormuş gibi çığlık çığlığa emzik de tutmuyor en olası sebep diş bence çoğu kişi diş iniyor ondan böyle paylayınca rahatlar diyorlar
S

Sena S.

7 Ocak 2026 21:45
Birde ek gıdaya geçişte kabızlık yaşadı o da rahatsız ediyordu ama geçti sizinkinde öyle bir problem olabilir mi ateşi gazı kakası normalse diş veya ataktır korkmayın
Z

Zehra V.

7 Ocak 2026 21:47
Diş sancısı olabilir belki ya da acıkıyor yediği ona yetmiyor olabilir ek gıda alıyorsa uykuya yakın muz yoğurt gibi besinler verirseniz daha tok tutar onu saat 10dan sonra yiyip uyuyorsa gece öğününe ihtiyaç yok daha erkense gece 2 gibi acıkmış olur bir gece öğünü yapın daha küçük
M

Merve ..

7 Ocak 2026 21:51
Bebeğim on ikiden önce uyumuyor önceden de on bir buçuktu ama anlamıyorum bu kadar çabuk acıkmaz bilemiyorum diş de çıkmadı henüz bakalım inşallah birşeyi yoktur
M

Merve ..

7 Ocak 2026 21:52
Sena hanım gözükğrde bi sıkıntısı yok gibş yani kabız değil ateşi normal amaönceden uyansa da hemen ağlamazdı kendi kendine mırıldanır tepki almazsa ağlardı şimdi direkt ağlayarak uyanıyor
Merve Ü. .

Merve Ü. ..

7 Ocak 2026 22:04
diş sancıları tam olarak öyle başlıyor bi anda çığlık atarak yada uykuda ağlayarak başlıyor. anne sütünün ağrı kesici özelliği varmış belki iyi geliyordur yada emmek sakinleştiriyordur. sabırlı olun geçecektir. ayrıca atak diye bişey yoktur bebeğin sıkıntıları vardır. diş gibi gaz gibi vs.
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

8 Ocak 2026 22:02
Benimli kafayı yastığa gömüp poposunu iyice kaldırıyor ve ileri gitmeye çalışıyor. Direniyor ama 20 dk sonra yorgun düşünüyor. Bu dönemde bebeklerin hisleri ve beyinleri farklı çalışıyor, ayrılık kaygısı oluşmaya başlıyor. Geçecek güzel anneler, sabır. Çok endişe ettiğimiz durumları hekimimize danışalım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir