6 Ay 27 Günlük
139 görüntüleme
A
Aslı Ç.
14 Temmuz 2025 19:13
Oğlum 6 ay 27 günlük desteksiz gayet güzel uzun süreli oturuyor fakat dönmüyor ve emeklemiyor bi sorun mu sizce
B
Betül E.
14 Temmuz 2025 19:14
Benim arkadaşımın çocuğu da öyleydi 1 yaşında yürümeye başladı emeklemeyi de yapıyor artık ama babası ve amcası da bu şekildeymiş emekleme ve dönmeyi daha sonra yapmış
A
Aslı Ç.
14 Temmuz 2025 19:15
Ben geç yürümüşüm ama dönmeyi annem hatırlamıyor
C
Cennet K.
14 Temmuz 2025 19:19
Benim oğlum 10 aylık 1 haftadır emekliyor ki emeklemekte değil sürünüyor sürünerek gidiyor😂 dönmeside geç olmuştu tam hatırlamıyorum ama geç döndü diye hatırlıyorum ben oyuncaklarla ve kendim hareket ettirerek döndürdüm alıştı birde topluysa bebeğiniz onunda etkisi oluyor emekle şart değilmiş bebeklerde zaten sağlıkla büyüsün yavrunuz❤️
B
Betül E.
14 Temmuz 2025 19:20
Bazen çocuklar bu basamakları atlayabiliyor bir anda dönecek emin olun
A
Aslı Ç.
14 Temmuz 2025 19:22
Teşekkür ederim cennet hanım ister istemez kafaya takıyorum doktorlar gelişimi çok iyi hareketli illa emekleme dönme şart değil döner mutlaka diyorlar
A
Aslı Ç.
14 Temmuz 2025 19:23
Ayyy inşallah Betül hanım

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
Emeklemek gelişim basamağı olarak sayılmıyor diye biliyorum her miniğin huyu suyu farklı
A
Aslı Ç.
İşte dönmede yok ya ondan endişe ediyorum
C
Cennet K.
14 Temmuz 2025 19:34
Bende öyleydim aslı hanım çok kafaya takıyordum ama inanın kendileri döneceği emekleyeceği zamanı biliyorlar neden emeklemiyor diye kafaya takıyordum şimdi sürünerek gidiyor ki gelişim basamağı bile değil aslında ama anne yüreği işte tedirgin oluyoruz çok haklısınız ❤️❤️🥰
N
Neslihan B.
14 Temmuz 2025 20:22
Benim kızım 6 ay 18 günlük dönme var ama sadece yüzüstüne. Emekkeme falan yok takmayın kafanıza oğlum 9 yaşında 12 aylık emekledi 15 aylık yürüdü tamamen tembelliğinden😂

Büşra A.
15 Temmuz 2025 09:05
Benim kızımda öyleydi dedik hiç emeklemeyecek galiba 10. Aya yakın emeklemeye basladı 13. Aylık olmadan yürümeye basladı

Büşra A.
15 Temmuz 2025 09:07
8. Aydan 9. Aya geçerken dönmeye basladı ağır taban 🫠🙂🙂 size bie tavsiye vereyim eğer bir çocuğum daha olursa onda da kesin yapacagım bunda biraz geç yaptım yere battaniye çarşaf pike artık ne isterseniz onu serin ce çevresine 3-4 tane dikkatini çeken müzikli oyuncaklar koyun ya da sevdiği şeyleri . Onlaea dönmek için çabalayacak ve öğrenecektir. Ben bunu yapınca benim kızım dönmeye basladı teşvik gerekiyormuş 😅
A
Aslı Ç.
15 Temmuz 2025 20:13
Büşra hanım bizim ki hiç sevmiyor ilgilenmiyor bile belli süre sonra sürekli onunla konuşmamı yâda oturmayı istiyor nasıl ilerlicek bilmiyorum oyuncakları yanına koyunca uzanıp alıyor ama dönmeye çalışma yok
Ş
Şeyda K. ..
15 Temmuz 2025 21:10
Her bebek bir degil benim oğlum şuan 9 aylik tutunarak ayağa kalkıyor. Yaşıtı bir bebek var arkadaşın oda dönmüyor. Bebeğiniz hic dönme eğilimi yok mu ila yüz üstü denemesi gerekmiyor kendinj kaldırmaya çalişmak yana dönmeye cakismak. Ve bebegin kilosu da önemli toplu bebekle biraz geç dönüp emekleyerek biraz daha geç olabilir. Bunu doktorunuzla görüştünüz mu ?
A
Aslı Ç.
15 Temmuz 2025 21:20
Olduğu yerden kafasını kaldırıyor yana dönüyor doktorla konuştum gayet hareketli bebek illa şart değil diyor