5aylık Yataktan Düşme

88 görüntüleme
N

Nurşen E.

15 Ağustos 2025 09:30
Kızlar sabah saat 7.30 da bebeğimi yanıma aldım yanına yastık koydum yüzümü yıkamak için banyoya gittim odadan ses geldi bebeğim yataktan düşmüş o panikle hemen kucakladım yaklaşık 1 dakika kadar ağladı sonra sakinleşti kaşının ortasında hafif kızarıklık oldu yatağın kenarında kompdin var nasıl düştüğünü görmediğim için huzursuzum 3 saat uyutmadım bi problem yok gibi sizce doktora götüreyim mi
E

Ebru Y.

15 Ağustos 2025 09:38
Çok çok geçmiş olsun dün de benim bebeğim düştü hastaneye götürdüm kusma gözlerde kayma vs yok takip ediceksiniz dedi 2 saat uyumasına izin verin ama 2 saati geçerse uyandırıp kontrol edin dedi zaten bebeğinizin bakışını her hareketini bilirsiniz anormal bi durum fark ederseniz götürürsünüz bence çok küçük oldukları için bu saydıklarım olmadığı sürece herhangi bir radyasyona maruz bırakmak istemiyorlar haklı olarak tekrardan geçmiş olsun
N

Nurşen E.

15 Ağustos 2025 09:41
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama işte bi acaba kaldı içimde şuan daha rahatım sizede çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun inşallah 😌

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir