5aylık Günüz 30dk Uyuyor

86 görüntüleme
D

Deniz

12 Ağustos 2025 12:39
Gündüz uykuları çok kötü 30 dk uyuyor gece uykuya geçirincede 3 kere uyanıyor her seferinde geri döndürmeye çalışıyorum saatler sürüyor bazen öle derin uykuya dalabiliyor sabaha ladarda 4 kere uyanıyor birmiş durumdayım
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 12:52
Muhakkak bir sıkıntısı vardır yoksa uyur sabah erken mi kalkıyor
D

Deniz

12 Ağustos 2025 13:03
06.30
D

Deniz

12 Ağustos 2025 13:03
ne gibi bir sıkıntı
Feride Y.

Feride Y.

12 Ağustos 2025 13:38
Merhaba benim bebeğim de sekiz gün sonra 6 aylık olacak iki haftadır aynı sorunu yaşıyoruz hatta geceleri uyanıp 1-2 saat gündüzmüş gibi uyanık oluyor. İki haftadır da aşırı huzursuzdu. Diş süreci başlamıştı bugün de ilk dişi çıktı sizin de öyle bir durum olabilir.
D

Deniz

12 Ağustos 2025 14:03
Hımm evet diş olabilir sonra düzeldi mi uykularısizin bebeğin
Feride Y.

Feride Y.

12 Ağustos 2025 14:17
Evet evet üç dört gündür çok şükür normale döndük. Aşılarda çok etkili oluyor biliyorsunuzdur zaten bizim iki hafta aşılar da vardı diş ve aşı üst üste gelince çok yıpratıcı oldu benim için de bebeğim için de. Ama damaklarını kontrol etmenizde fayda var. Hareketlerinden de anlaşılır zaten her şeyi ağzına götürme götürdüğünde sesler çıkarma gibi. Hoş değil ama benim oğlum resmen hırlıyordu aslan gibi kükrüyordu ağzına bir şey götürdüğünde ☺️
M

Melike G. ..

12 Ağustos 2025 14:53
Ya diş sancısı olabilir yada ortam sıcaklığı da etkiliyor olabilir bebeğinizin uykusunu sıcak ve üstü kat kat giyinikse uykuya dalmakta güçlük çeker ama diş sancıları da etkiliyor tetagil kullanabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir