5+8 Günlük Bebeğim Garip Sesler Çıkarıyor

244 görüntüleme
E

Ezgi ..

8 Haziran 2026 16:21
İhhh ehhh diye sesler çıkarıyor hocam normal mi uyumakta istemiyor oturtun beni diyor kaşık istiyor emmek istemediği için cisli bez sayısı da düşmüş canı isteyince emiyor ya da emerken ısırıyor anlamış değilim
E

Ezgi ..

8 Haziran 2026 23:48
Kimse yok mu
N

Nazlı A.

11 Haziran 2026 20:12
Çişli bez sayısı düşmüşse mama yada anne sütü miktarını artırın
E

Ezgi ..

11 Haziran 2026 20:16
Nazlı Avcı
Çişli bez sayısı düşmüşse mama yada anne sütü miktarını artırın
Merhaba çiş sayısı arttı ama bu sefer kabız oldu 
N

Nazlı A.

11 Haziran 2026 20:17
Kaç gündür çıkmadı ki benim bebeğim 3 aylık bazen 2 günde yapmıyor mama alıyor
E

Ezgi ..

11 Haziran 2026 20:17
Nazlı Avcı
Kaç gündür çıkmadı ki benim bebeğim 3 aylık bazen 2 günde yapmıyor mama alıyor
Anne sütü alıyor ek gıdaya da başladık 3 günde bir
N

Nazlı A.

11 Haziran 2026 20:26
E normal ek gıdaya geçtiği için ki anne sütü alan bebelerde hergün kaka yapmaz baktınız çok zorlanıyor ıkınıyor o zaman Dr götürün ek gıdalarına Dr önerisiyşe zeytinyağıda koyabilirsiniz Dr sorarak tabi ki
E

Ezgi ..

11 Haziran 2026 20:39
Nazlı Avcı
E normal ek gıdaya geçtiği için ki anne sütü alan bebelerde hergün kaka yapmaz baktınız çok zorlanıyor ıkınıyor o zaman Dr götürün ek gıdalarına Dr önerisiyşe zeytinyağıda koyabilirsiniz Dr sorarak tabi ki
Zeytinyaği koyun dedilerde ya bir de ben vegafron diye bir damla vardı onu kullandım kullanali bir ay oldu kullandım keşke kullanmasaydim mahvoldu çocuk ondan sonra zaten kabızlık başladı
A

Aslıhan G.

11 Haziran 2026 21:36
Lifli besinleri arttırın , çay kaşığı ile içeriği temiz zeytin yağı verin hiç bir zararı yok aksine faydası var .
E

Ezgi ..

11 Haziran 2026 23:33
Aslıhan Giray
Lifli besinleri arttırın , çay kaşığı ile içeriği temiz zeytin yağı verin hiç bir zararı yok aksine faydası var .
Deneyeyim ben 輸
E

Elanur Ü.

12 Haziran 2026 09:51
Çıkardığı sesler normal, büyük ihtimalle meme reddi yaşıyorsunuz farklı odalarda emzirmeyi deneyin yada pozisyon değiştirin emdirirken. Geçici bir durum ama zor bir süreç ben de yaşadım aynısını. Ve diş sancıda vuruyor olabilir o yüzden emmek istemez ve kaşık vs ister
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir