5.5 Düzelmiş 4.5 Aylık Uyku Sorunu

54 görüntüleme
D

Dilan K.

6 Nisan 2026 14:57
Geceleri rutinde işk uykuyla 5 6 saat kesintisiz uyurken şimdi sadece 3 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo kabızlık yok diş kaşınması başladı emip tekrar uyuyo 3 saat sonra tekrar ağlıyo tekrar emip uyuyo nasıl çıkıxaz bu kosır döngüden
S

Sinem Ç.

6 Nisan 2026 15:08
Bizde 4-5 saat kesintisiz uyurken diş döneminde yarım saatte bi saatte bi uyanmaya başladı normalde emip uyuyan çocuk ağlamaktan emmiyodu bile. Diş dönemi her şeyi etkiliyo bslenmeyi uykuyu
D

Dilan K.

6 Nisan 2026 15:16
Ama görünürde gelen giden de yok sadece herşeyi ağzına götürğyo ordada ağlıyo tatmin olmuyo huysuzlanıyo o yüzden diş diyorum ama uykusu bölük pörçük oldu miniğimin bi çözümüde yok sanırım
L

Latifegizem ..

6 Nisan 2026 22:19

Dilan Kaplan

Ama görünürde gelen giden de yok sadece herşeyi ağzına götürğyo ordada ağlıyo tatmin olmuyo huysuzlanıyo o yüzden diş diyorum ama uykusu bölük pörçük oldu miniğimin bi çözümüde yok sanırım

Bizde aynı durumdayız. Saat başı uyanıp emmek istiyor. Veya sadece kucakta uyumak 🤷‍♀️
B

Betül D. Y.

6 Nisan 2026 22:33
Ah bu biz :/ 1-2 saat uyuyor, kafayı sağa sola çeviriyor uykuya dalamiyor. Ağlıyor. Kucağa alır almaz uyuyor. Eller sürekli ağızda, disliklere ağlıyor. Elimizi yemek istiyor
D

Dilan K.

6 Nisan 2026 22:40
Nurhsenin diş jelini aldım bide doktorumuz moms night gece 1 ml uykuya geçer bu sayede dedi onları denicem çünkü gerçekten onun içinde çok zor algısını dağıtıyorum ama o an hala diliyle çiğner gibi yapıyo dışarı çıkartıyorum. Şimdi bide uyluya geçişte ağlama krizleri geldi huymu değiştiriyor bilmiyorum ki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir