5.5 Düzelmiş 4.5 Aylık Uyku Sorunu
54 görüntüleme
D
Dilan K.
6 Nisan 2026 14:57
Geceleri rutinde işk uykuyla 5 6 saat kesintisiz uyurken şimdi sadece 3 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo kabızlık yok diş kaşınması başladı emip tekrar uyuyo 3 saat sonra tekrar ağlıyo tekrar emip uyuyo nasıl çıkıxaz bu kosır döngüden
S
Sinem Ç.
6 Nisan 2026 15:08
Bizde 4-5 saat kesintisiz uyurken diş döneminde yarım saatte bi saatte bi uyanmaya başladı normalde emip uyuyan çocuk ağlamaktan emmiyodu bile. Diş dönemi her şeyi etkiliyo bslenmeyi uykuyu
D
Dilan K.
6 Nisan 2026 15:16
Ama görünürde gelen giden de yok sadece herşeyi ağzına götürğyo ordada ağlıyo tatmin olmuyo huysuzlanıyo o yüzden diş diyorum ama uykusu bölük pörçük oldu miniğimin bi çözümüde yok sanırım
L
Latifegizem ..
6 Nisan 2026 22:19
Ama görünürde gelen giden de yok sadece herşeyi ağzına götürğyo ordada ağlıyo tatmin olmuyo huysuzlanıyo o yüzden diş diyorum ama uykusu bölük pörçük oldu miniğimin bi çözümüde yok sanırım
B
Betül D. Y.
6 Nisan 2026 22:33
Ah bu biz :/ 1-2 saat uyuyor, kafayı sağa sola çeviriyor uykuya dalamiyor. Ağlıyor. Kucağa alır almaz uyuyor. Eller sürekli ağızda, disliklere ağlıyor. Elimizi yemek istiyor
D
Dilan K.
6 Nisan 2026 22:40
Nurhsenin diş jelini aldım bide doktorumuz moms night gece 1 ml uykuya geçer bu sayede dedi onları denicem çünkü gerçekten onun içinde çok zor algısını dağıtıyorum ama o an hala diliyle çiğner gibi yapıyo dışarı çıkartıyorum. Şimdi bide uyluya geçişte ağlama krizleri geldi huymu değiştiriyor bilmiyorum ki