5.5 Aylık Uyku Düzeni Tamamen Bozuldu Sürekli Uyanıyor

119 görüntüleme
N

Nurcan Ç. K.

27 Mayıs 2026 14:40
5.5 aylık bebeğimin uyku düzeni tamamen bozuldu uykuya damakta zorlaniyor yatağına koyar koymaz uyanıyor gündüz uykuları 20 dk ya düştü yorgun ve huysuz uyanıyor uykuya devam edemiyor gece sürekli uyanıyor ne yapacağımı bilemiyorum artık düzen falan kalmadı sürekli uyanık ve yorgun keyifsiz eskiden uykusunh alarak uyanırdım ve keyifli olurdu bu keyiflilik onu bir şube idare ederdi simdi ne uyuyor uzun ne de uyanıkken mutlu bu nedir böyle yaşayan var mı
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 15:39
Biz bunu 9. Ay itibari ile yaşadık uyku düzeni kalmadı önceden banyo yaptırır uyuturdum 3 saat uyurdu banyo bile ise yaramıyor artık uykusunu alamadığı için zaten aşırı keyifsiz ve yorgun haliyle gece uykusuna da yansıyor bu gündüzü bı şekilde atlatiyoruz ama geceleri sürekli emerek uykuya dalmak istiyor 1 saat uyanıp geri uyanıyor son 1 aydır uykusuzluktan mahvoldum bu yaşıma kadar gözaltımin çöktüğünü morardığını görmedim 1 ayda bunuda gördüm ben çözümü ninide buldum beyaz gürültü süpürge hepsini açıyorum artık eğer o gün uykusunu almadıysa tüm gece açıyorum isede yarıyor bizde atak dönemi diş dönemi hepsi etkiliyor uykuyu malesef
N

Nurcan Ç. K.

27 Mayıs 2026 19:35
Evet 2 disi göründü dönmeyi ögreniyor hepsi üst üste geldi ama tükendim bu 1 ayda sanki bambaska bir çocuk oldu gecede kac kez uyaniyor sayaniyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir