5.5 Aylık Uyku

55 görüntüleme
C

Cansu Ş.

8 Ağustos 2025 18:44
Arkadaşlar 5.5 aylık bebeğin uyku düzeni nasıl olmalı? Aşırı yoruldum gece uykusuna geçişi aşırı dengesiz bazen 8 de uyuyor yarım saat sonra kalkıp mama içiyor geri uyuyor bazen sabaha karşı 05.30 gibi uyanıyor her günü değişken bir düzen oturtamadım neler önerirsiniz
Hanife A. .

Hanife A. ..

8 Ağustos 2025 19:20
Gün içinde ki uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz? Mesela 8de kalkiyorsa bir buçuk iki saat sonra ilk uykusuna yatardı benim kızım 5.5 buçuk aylıkken. 30-40dk uyurdu ama uyuyacagi saati bilirdim yinede. Uyandıktan iki saat sonra diğer uykularında geçerdi. Toplam üç uyku yapıyor 30-40 dklik. Bazen bunlar bir saat ya da bir buçuk saat oluyor. Şimdi 7aylik Akşam 8de yatağa gireriz 9a doğru uyumuş olur. Bazen uyanıyor yarım saat sonra ben yanından ayrılmıyorum o surede uyandığında uyutuyorum tekrar. Emerek uyuyor birde. Belki gece uykusuna 9a doğru geçmek istiyordur. Birde eğer yorgun olursa ya da gündüz uykulari iyi olmazsa erken kalkabilecegini derler.
C

Cansu Ş.

8 Ağustos 2025 21:52
ediyorum sürekli saatlerini de takip ediyorum açıkçası ama bir türlü düzene girmiyor bazen benimle uyuyor yine de kısa sürüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir