5.5 Aylık Uyku
55 görüntüleme
C
Cansu Ş.
8 Ağustos 2025 18:44
Arkadaşlar 5.5 aylık bebeğin uyku düzeni nasıl olmalı? Aşırı yoruldum gece uykusuna geçişi aşırı dengesiz bazen 8 de uyuyor yarım saat sonra kalkıp mama içiyor geri uyuyor bazen sabaha karşı 05.30 gibi uyanıyor her günü değişken bir düzen oturtamadım neler önerirsiniz

Hanife A. ..
8 Ağustos 2025 19:20
Gün içinde ki uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz? Mesela 8de kalkiyorsa bir buçuk iki saat sonra ilk uykusuna yatardı benim kızım 5.5 buçuk aylıkken. 30-40dk uyurdu ama uyuyacagi saati bilirdim yinede. Uyandıktan iki saat sonra diğer uykularında geçerdi. Toplam üç uyku yapıyor 30-40 dklik. Bazen bunlar bir saat ya da bir buçuk saat oluyor. Şimdi 7aylik Akşam 8de yatağa gireriz 9a doğru uyumuş olur. Bazen uyanıyor yarım saat sonra ben yanından ayrılmıyorum o surede uyandığında uyutuyorum tekrar. Emerek uyuyor birde. Belki gece uykusuna 9a doğru geçmek istiyordur. Birde eğer yorgun olursa ya da gündüz uykulari iyi olmazsa erken kalkabilecegini derler.
C
Cansu Ş.
8 Ağustos 2025 21:52
ediyorum sürekli saatlerini de takip ediyorum açıkçası ama bir türlü düzene girmiyor bazen benimle uyuyor yine de kısa sürüyor