5,5 Aylık Kusma
228 görüntüleme

Fediye N.
8 Mart 2026 16:35
Bebeğim 5,5 aylık oldu ama hala mama sonrası kusuyor hipp organic combiotic kullanıyoruz. Önerisi olan var mı?

Fatma A. U.
8 Mart 2026 17:34
Eğer en başından beri böyleyse mamanızı değiştirin deneyin
Ben doktora falan gitmedim mamayı değiştirmedim kızım süt alerjisi olduğu için kusuyormuş vucudunda kuruluk ve kızarıklık oluyormuş
Ben biraz geç kaldım siz geç kalmayın
Ben doktora falan gitmedim mamayı değiştirmedim kızım süt alerjisi olduğu için kusuyormuş vucudunda kuruluk ve kızarıklık oluyormuş

Aslı
9 Mart 2026 00:52
Eğer en başından beri böyleyse mamanızı değiştirin deneyin

Fatma A. U.
9 Mart 2026 09:02
Cilt testinde çıktı kan testinde bizde de bişey çıkmadı

Aslı
10 Mart 2026 02:51
Cilt testinde çıktı kan testinde bizde de bişey çıkmadı

Fatma A. U.
10 Mart 2026 11:46
Peki ek gıdaya vs geçtiğinizde yedirmiyor musunuz ?

Fatma A. U.
10 Mart 2026 11:47
Şuan kızım 8 ay 16 günlük öğrendiğimizde çoktan ek gıdaya geçmiştik ve iyiki doktora götürmüşüm

Aslı
10 Mart 2026 22:27
Şuan kızım 8 ay 16 günlük öğrendiğimizde çoktan ek gıdaya geçmiştik ve iyiki doktora götürmüşüm

Fatma A. U.
10 Mart 2026 23:18
Yoğurt vs yedirdiğinizde alerji belli etti mi kendini peki ? Bende şüpheleniyorum haftaya ek gıdaya geçeceğiz

Aslı
10 Mart 2026 23:19
Evet vücudu kızardı kuruluklar çoğaldı kakasındaki mukus çoğaldı aşırı huzursuz oluyordu vermiyoruz şuan vücudu iyileşti çok şükür

Fatma A. U.
10 Mart 2026 23:19
Doktor bize bir iğne yazdı kaçak yaparsak nefes darlığı falan olursa diye binde bir ihtimalmiş ama yanınızda taşıyın dedi dikkat etmek lazım etrafımdaki herkese söyledim artık kimse bişeyşeyler yedirmeye çalışmıyor sormadan su bile içirecem diyen kalmadı çok şükür

Fatma A. U.
10 Mart 2026 23:22
Çok şükür çok sevindim,Huzursuzluk bizde de çok var ya 5 aylık şuan sürekli beslenme sonrası kusm ve mızmızlanma ağlama fazlasıyla karnı tok altı temiz ama mızmızlanıyor
H
Hatice D.
11 Mayıs 2026 11:07
Fatma hanım benim kızım da 5 aylık ve doğdugu günden bugüne sadece anne sütü alıyor fakat kusuyor da 2930 dogdu şu an 6500 kg . Her emme sonrası kusuyor. Sizin yorumunuzu okuyunca anladım ki benim bebeğimin vucudunda da putur putur hafif minik kızarıklık var ve kuruluklarda var göbek bölgesı kalçalarda falan. Doktor kusmaması ıcın 2 hafta once gaviscon ınfant baslattı o da fayda etmedi. Gecen hafta yogurtla ek gıdaya basladık yankları cenesı boynu kabardı kızardı . Alerjı bolumunden randevu aldık. Siz ne yaptınız bu süreçte şu an geçti mi ?
Yükleniyor...