5.5 Aylık Kızımın Sırt Kısmında Morarma

385 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

30 Haziran 2026 11:11
merhaba kızım 5.5 aylık arka sırt kısmının sol tarafında bele doğru sol tarafta diyeyim bir morarma oldu başka yerinde yok ama sebepsiz bir morarma yaşayan oldu mu neden olabilir
A

Ayşe H. B.

30 Haziran 2026 11:50
Benim bebeğimin de poposunda var
Cansu K.

Cansu K.

30 Haziran 2026 11:51
Ayşe Hülda Bayraktar
Benim bebeğimin de poposunda var
popo kısmında kızımın da var doğumdan kalan bir morluk o ama benim bahsettiğim morluk yeni oluştu 3 gün önce hala geçmedi kendiliğinden sebepsiz çıktı
A

Ayşe H. B.

30 Haziran 2026 11:55
Cansu Kahraman
popo kısmında kızımın da var doğumdan kalan bir morluk o ama benim bahsettiğim morluk yeni oluştu 3 gün önce hala geçmedi kendiliğinden sebepsiz çıktı
Biraz geçiyor gibi oldu tekrar fazlalaştı benimki. Acaba tutarken sert mi oldu anlamadan. Dokununca siz huysuzlanıyor mu ağrısı var mı
Cansu K.

Cansu K.

30 Haziran 2026 11:57
Ayşe Hülda Bayraktar
Biraz geçiyor gibi oldu tekrar fazlalaştı benimki. Acaba tutarken sert mi oldu anlamadan. Dokununca siz huysuzlanıyor mu ağrısı var mı
Evet o popodaki morluklar da hala duruyor kızımda geçmedi henüz. Dokununca hiç tepki vermiyor bilerek bastırdım biraz hatta ama hiç tepki yok kafama takıldı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir