5.5 Aylik Dönmüyor Hala Erkek Bebek 8.500 Kilo

67 görüntüleme
C

Canan Y.

15 Ocak 2026 05:58
Ya sağa dönüyor sola ayakları yukarida ama azıcık itekleyince dönüyor kendisi dönmüyor 6 aya kadar dönmeleri lazim diye biliyorum yanlış mi bu instamomlarinmi bebeleri hep sahane bizimkiler mi nazlı
D

Damla B.

15 Ocak 2026 06:53
Valla benim kızım dönebiliyordu ya da ben azıcık ittirince dönüyordu. 7 aylık olunca bi anda dönmeye başladı. Eğer bir sorun yoksa doktorunuz da bunun için bir şey demediyse bekleyin. Benim kızım oturmayı ve dik durmayı seviyor, yüzüstü durmaktan hiç hoşlanmıyor bence bu da dönme konusunu etkiledi
Zeynep U.

Zeynep U.

15 Ocak 2026 06:59
Kilosunun etkisi de olabilir 5.5 aylık ve8.5 kilo bir bebek için biraz daha zor olabilir dönmeye çalışıyor ama dönemiyorsa normal bir durumdur siz destek verince dönüyorsa yine normal diye düşünüyorum ☺️
M

Merve D. ..

15 Ocak 2026 07:15
Benm kızım da 4 buçuk aylık ve 8 buçuk kilo
Sağ sola doğru yönelmesi vardı ama mdönmüyordu Bnde kilodan dönemiyor diye düşünüyordum üç aylıktan itibaren destekliyorum el yardımı ile döndürmeye çalıştım hep
Bir haftadır dönüyor kendiliğinden çok yumuşak olmayan bir zeminde desteklemenizi öneririm
E

Edanur Ş.

15 Ocak 2026 07:42
Oğlum 8. Ayında dönmeye başlamıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir