5.5 Aylık Diş

72 görüntüleme
B

Beyza N. D.

3 Ağustos 2025 14:34
Erkek bebek 5.5 aylık alt 2 dişi aynı anda çıkarıyor bu normal mi ? Ve huzursuzluğu çok fazla diş jeli kullanabilir miyim ?
S

Sümeyye K. ..

3 Ağustos 2025 14:42
Benim oğlum 7 aylık bu aralar patlatıcak iki diş çıkarması normal. Diş jeli kullanmadım soğuk havuç verdim diş kaşıyıcısı verdim ara ara kulaklarına masaj yaptım öyle rahatladı zorlu süreç
B

Beyza N. D.

3 Ağustos 2025 14:43
Diş jelini bende daha kullanmadım uçları çıkmış ama çok zorlanıyoruz ne uykumuz ne keyfimiz kalmadı
S

Sümeyye K. ..

3 Ağustos 2025 14:53
Bana kalırsa bi doktor görmeli önerdiği jeli kullanmalısınız bizde çok zorlanıyoruz
Geçmiş olsun
S

Sümeyye N. D. Ç. ..

3 Ağustos 2025 15:23
Benim bebeğim de o dönemde çıkarmaya başlamıştı Osman hocanın bir videosunda tavsiyesiyle tetagil diş tozu kullandık çok faydası oldu tavsiye ederim
E

Esra Y.

3 Ağustos 2025 15:32
Diş jelinin dişlerde çürük yapma ihtimali olduğunu duymuştum karanfil ve zeytin yağı kürü öneriliyor
Z

Zahide Y. ..

3 Ağustos 2025 15:39
Bizim de aynı zamanda çıktı, 1-2 hafta çok zorlu geçti sonra sakinledi, soğuk havuç, soğuk sulu diş kaşıyıcı, ve bol emzirdim bize soktor hiçbir şey önermedi maalesef :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir