5.5 Aylık Bebeğim 2 Saate Bir Uyanıyor

129 görüntüleme
K

Karataş

15 Şubat 2026 20:11
Böyle bi sorunum yoktu 3-4 bazen 5 saate bir uyanıyordu hastalandı iyileşmesine rağmen 1 haftadır saat başı uyanıyor memeye gelmeden susmuyor yaşayan var mı bu uyku gerilemesi mi yoksa başka bişey mi
Ş

Şeyda A.

15 Şubat 2026 20:22
Aynı olayı bende yaşıyorum doktor diş yapabilir dedi ve temas istiyo bazıları da atak diyo
K

Karataş

15 Şubat 2026 20:25

Şeyda Arı

Aynı olayı bende yaşıyorum doktor diş yapabilir dedi ve temas istiyo bazıları da atak diyo

Evet kesinlikle temas istiyor beşikte gözlerini açıyor önce bana bakıyor sonra ağlamaya başlıyor sizde de mi öyle
S

Songül H.

15 Şubat 2026 20:25
Şu an 5 ay 25 günlüğüz beynim durmuş durumda gece saat başı uyanıyor gözleri kapalı ağladığı için emzirip uyutuyorum tekrar ama gündüz 3 uyku yapıyor en fazla yarım saatlik uykular asla 31. Dakikayı görmüyorum şu an bunları başım bağlı bir şekilde yazıyorum napcam bilmiyorum
K

Karataş

15 Şubat 2026 20:27

Songül H.Ç.

Şu an 5 ay 25 günlüğüz beynim durmuş durumda gece saat başı uyanıyor gözleri kapalı ağladığı için emzirip uyutuyorum tekrar ama gündüz 3 uyku yapıyor en fazla yarım saatlik uykular asla 31. Dakikayı görmüyorum şu an bunları başım bağlı bir şekilde yazıyorum napcam bilmiyorum

Bizde 4 uyku yapıyorduk 40. Dakikada alarm gibi uyanıyordu uyku sayısından mı acaba dedim 3 uykuya düşürdüm gündüz uykuları güzeldi 1 saat yapmaya başladı ama gecede değişen bişey yok malesed
Ş

Şeyda A.

15 Şubat 2026 20:27

Karataş

Evet kesinlikle temas istiyor beşikte gözlerini açıyor önce bana bakıyor sonra ağlamaya başlıyor sizde de mi öyle

Bizde de böyle ve aşırı ağlıyor önceden beşikte uyuturdum şimdi uyutamıyorum ayağımda ya da kucağımda daldıktan sonra beşiğe koyuyorum
K

Karataş

15 Şubat 2026 20:31

Şeyda Arı

Bizde de böyle ve aşırı ağlıyor önceden beşikte uyuturdum şimdi uyutamıyorum ayağımda ya da kucağımda daldıktan sonra beşiğe koyuyorum

Evet bende daldıktan sonra koyuyorum demekki bu ay için normal😞
A

Aslı

15 Şubat 2026 21:44
2 haftadır artık bitmiş durumdayım 5 aylık oldu akşam uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor çığlık çığlığa calpol verdim dün akşam ağrısı vardır diye yok uyumuyor uyumuyor diş desem diş değil gaz desem gaz değil çığlık atıyor yalnızca
K

Karataş

15 Şubat 2026 21:46

Aslı

2 haftadır artık bitmiş durumdayım 5 aylık oldu akşam uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor çığlık çığlığa calpol verdim dün akşam ağrısı vardır diye yok uyumuyor uyumuyor diş desem diş değil gaz desem gaz değil çığlık atıyor yalnızca

Aynısı 😞 keşke bilen biri olsa ve yanıtlasa çok zor gerçekten bende çok yoruldum gelişimsel bi dönem heralde her bebekte olduğuna göre aklıma başka bişey gelmiyor
A

Aslı

15 Şubat 2026 21:48

Karataş

Aynısı 😞 keşke bilen biri olsa ve yanıtlasa çok zor gerçekten bende çok yoruldum gelişimsel bi dönem heralde her bebekte olduğuna göre aklıma başka bişey gelmiyor

Bende artık çaresiz kaldım uykusuzluktan bi hal oldum. İlk çocuğumda hiç böyle bişey yaşamamıştım ruh gibi geziyorum. Umarım geçici bi dönemdir. Gündüz uykularında bu kadar zorlamıyor beni gece aşırı zor
C

Cemile B. U.

15 Şubat 2026 21:51
Bizim baştan beri gündüz uykusu çok iyi değildi ama gece iyiydi en fazla 2-3 defa uyanırdı hatta kendi kendine uyumaya da başlamıştı ben yanına uzanıp uyuyana kadar bekliyodum sonra beşiğe koyuyodum çok rahatlamıştım ta ki 5. Aya kadar gece uyanıyordu asla uyuyamıyordu naptıysam olmuyordu neyseki uzun sürse de düzeldi şimdi 8 aylık diş vs yoklayıp arada bozulsa da toparlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir