5.5 Aylık Bebeğim 2 Saate Bir Uyanıyor
129 görüntüleme
K
Karataş
15 Şubat 2026 20:11
Böyle bi sorunum yoktu 3-4 bazen 5 saate bir uyanıyordu hastalandı iyileşmesine rağmen 1 haftadır saat başı uyanıyor memeye gelmeden susmuyor yaşayan var mı bu uyku gerilemesi mi yoksa başka bişey mi
Ş
Şeyda A.
15 Şubat 2026 20:22
Aynı olayı bende yaşıyorum doktor diş yapabilir dedi ve temas istiyo bazıları da atak diyo
K
Karataş
15 Şubat 2026 20:25
Aynı olayı bende yaşıyorum doktor diş yapabilir dedi ve temas istiyo bazıları da atak diyo
S
Songül H.
15 Şubat 2026 20:25
Şu an 5 ay 25 günlüğüz beynim durmuş durumda gece saat başı uyanıyor gözleri kapalı ağladığı için emzirip uyutuyorum tekrar ama gündüz 3 uyku yapıyor en fazla yarım saatlik uykular asla 31. Dakikayı görmüyorum şu an bunları başım bağlı bir şekilde yazıyorum napcam bilmiyorum
K
Karataş
15 Şubat 2026 20:27
Şu an 5 ay 25 günlüğüz beynim durmuş durumda gece saat başı uyanıyor gözleri kapalı ağladığı için emzirip uyutuyorum tekrar ama gündüz 3 uyku yapıyor en fazla yarım saatlik uykular asla 31. Dakikayı görmüyorum şu an bunları başım bağlı bir şekilde yazıyorum napcam bilmiyorum
Ş
Şeyda A.
15 Şubat 2026 20:27
Evet kesinlikle temas istiyor beşikte gözlerini açıyor önce bana bakıyor sonra ağlamaya başlıyor sizde de mi öyle
K
Karataş
15 Şubat 2026 20:31
Bizde de böyle ve aşırı ağlıyor önceden beşikte uyuturdum şimdi uyutamıyorum ayağımda ya da kucağımda daldıktan sonra beşiğe koyuyorum
A
Aslı
15 Şubat 2026 21:44
2 haftadır artık bitmiş durumdayım 5 aylık oldu akşam uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor çığlık çığlığa calpol verdim dün akşam ağrısı vardır diye yok uyumuyor uyumuyor diş desem diş değil gaz desem gaz değil çığlık atıyor yalnızca
K
Karataş
15 Şubat 2026 21:46
2 haftadır artık bitmiş durumdayım 5 aylık oldu akşam uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor çığlık çığlığa calpol verdim dün akşam ağrısı vardır diye yok uyumuyor uyumuyor diş desem diş değil gaz desem gaz değil çığlık atıyor yalnızca
A
Aslı
15 Şubat 2026 21:48
Aynısı 😞 keşke bilen biri olsa ve yanıtlasa çok zor gerçekten bende çok yoruldum gelişimsel bi dönem heralde her bebekte olduğuna göre aklıma başka bişey gelmiyor
C
Cemile B. U.
15 Şubat 2026 21:51
Bizim baştan beri gündüz uykusu çok iyi değildi ama gece iyiydi en fazla 2-3 defa uyanırdı hatta kendi kendine uyumaya da başlamıştı ben yanına uzanıp uyuyana kadar bekliyodum sonra beşiğe koyuyodum çok rahatlamıştım ta ki 5. Aya kadar gece uyanıyordu asla uyuyamıyordu naptıysam olmuyordu neyseki uzun sürse de düzeldi şimdi 8 aylık diş vs yoklayıp arada bozulsa da toparlıyor